Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 12

Planuojama naują VSD pastatą užbaigti iki 2016 m.

Nacionalinio saugumo ir gynybos komitetas priėmė sprendimą dėl Valstybės saugumo departamento (VSD) strateginių tikslų įgyvendinimo, kurio vienas iš siūlymų Vyriausybei – skirti būtinas lėšas VSD pastato statybai užbaigti per 2012 – 2016 metus.
Valstybės saugumo departamentas
Valstybės saugumo departamentas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

,,Komiteto nuomone, VSD pastato statyba turi būti suplanuota ir užbaigta per 2012-2016 metus, todėl būtina aiškiai suplanuoti ir skirti tam reikalingas lėšas. Tačiau savo sprendime pabrėžėme, kad VSD turi peržiūrėti statybai suplanuotus poreikius bei teikti siūlymus dėl projekto kainos mažinimo ir projektą įgyvendinti etapais”, - Seimo pranešime spaudai cituojamas  komiteto pirmininkas Arvydas Anušauskas.

Komitetas posėdyje taip pat pasiūlė Valstybės kontrolei atlikti į VSD pastato statybą 2008-2010 metais investuotų lėšų valstybinį auditą. Ankstesnį laikotarpį Valstybės kontrolė jau auditavo.

Naujojo VSD komplekso statybas buvo planuojama baigti dar 2007 metais. Čia jau yra įsikūrę ypatingo slaptumo reikalaujantys VSD padaliniai, tačiau dėl nebaigtų administracinio pastato statybų į naują darbo vietą negali persikelti departamento administracija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius