Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 06

Po devynių dienų bado išsekusi Yolana Slušnys iš Seimo aikštės išvežta į ligoninę

Sekmadienio vakarą iš Nepriklausomybės aikštės prie Seimo į Santariškių klinikas dėl išsekimo buvo išvežta klaipėdietė Yolana Slušnys. Sutriko palapinėje nuo vasario 25-osios badavusios moters sveikata.
Yolana Slušnys pasiryžusi gyventi prie Seimo
Yolana Slušnys pasiryžusi gyventi prie Seimo / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Greitosios pagalbos automobilis išsekusią Y.Slušnys iš palapinės į ligoninę išvežė apie 19 val. Medikus, susirūpinęs pablogėjusia sesers sveikata, iškvietė badautojos brolis.

Palapinė prie Seimo išdygo dar vasario 21-ąją. Joje apsigyvenusi Y.Slušnys sakė tiesiog nebematanti kitos išeities, tik čia, priešais šalies parlamentą, reikalauti, kad būtų atsižvelgta į jos skundą dėl bylos, kurioje moteris teigia esanti nubausta už savo buvusio vyro nusikaltimus. Ji tvirtina neteksianti verslo, kartu su vaikais – namų ir vis tiek liksianti skolinga. Teismas nusprendė, kad ji privalo atlyginti nuo vyro nukentėjusiems žmonėms 352 tūkst. eurų.

Nesulaukusi rimto politikų ir teisėsaugos institucijų dėmesio moteris po kelių dienų pradėjo badauti.

„Esu visiškoje nevilty, kai atrodo, kad viskas, ką darau, yra beprasmiška. Bet nėra kitos išeities. Man jau atrodo, kad esu čia tik tam, kad pareklamuočiau Seimą – ateina Seimo nariai, dalija savo korteles, o yra ir tokių, kurie ateina ir prašo paminėti jų vardą, kai atvažiuos žurnalistai“, – apmaudą liejo Y.Slušnys, tikindama, kad realios pagalbos nė vienas parlamentaras jai nepasiūlė, net karštos arbatos neatnešė.

Yolana augina du sūnus, vienam 10, kitam – 2,5 metų.

2015 metų spalį prieš tai 16 kartų už įvairius nusikaltimus teistas ir šiuo metu kalintis Kęstutis Lagodinas nuteistas kalėti penkerius metus, o jo žmonai Y.Slušnys skirta trejų metų laisvės atėmimo bausmė, ją atidedant vieneriems metams. Vyras dėl jam inkriminuojamų nusikalstamų veikų prisipažino, tačiau teigė, kad viską padarė vienas. Anot klaipėdiečio, jo žmona apie sukčiavimą nežinojo.

Yolana tvirtina nukentėjusi tik dėl to, kad ji pasitikėjo savo vyru, leido jam naudotis jos banko sąskaita, o apie nusikaltimus, už kuriuos vyras buvo teistas iki santuokos su ja, nežinojusi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius