Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 25

Po sprogimo Laisvės alėjoje V.Šustausko partijos būstinė liko be langų

Ankstų pirmadienio rytą Kauno centre nugriaudėjus sprogimui nuostolius skaičiuoja ne tik laikrodžiais prekiaujančios parduotuvės „Ženeva“ savininkai, bet ir Lietuvos laisvės sąjungos (LLS) lyderis Vytautas Šustauskas, kuriam teks keisti savo partijos būstinės langus.
V.Šustausko partijos būstinė po sprogimo liko be langų.
V.Šustausko partijos būstinė po sprogimo liko be langų. / Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr. ir montažas

Pirmadienį ryte, maždaug 4.50 val., Laisvės alėjoje sprogus savadarbiui užtaisui, buvo suniokota parduotuvės „Ženeva“ vitrina, išdužo arba suskilo aplinkinių pastatų langai.

Apie 9 valandą ryto į kitoje Laisvės alėjos pusėje esančiame pastate įsikūrusią savo partijos būstinę atvykęs V.Šustauskas išvydo išdužusius patalpų langus.

„Po kojomis pamačiau stiklus, tada užvertęs galvą išvydau ir išdužusius langus. Iškart pagalvojau, kad čia bus chuliganų darbas, bet šalia buvęs šlavėjas man pasakė, kad langai išdužę dėl sprogimo“, – portalui 15min.lt pasakojo Kauno meru ir Seimo nariu anksčiau buvęs, o pastaraisiais metais taksistu dirbantis LLS lyderis.

V.Šustauskas nedelsdamas nuskubėjo į netoliese esantį Centro policijos komisariatą ir dėl patirtų nuostolių pasiskundė pareigūnams. Anot buvusio politiko, šie suabejojo, kad antrame aukšte esančios partijos būstinės langai galėjo išdužti nuo kitoje Laisvės alėjos pusėje nugriaudėjusio sprogimo.

„Bet jeigu čia būtų chuliganų darbas, tai jie būtų su kokiu akmeniu ar plytgaliu tuos langus išdaužę. O nieko panašaus viduje neradau, – sutrikęs svarstė V.Šustauskas. – Dabar laikinai tuščias skyles užkaišiau popieriaus gabalais, bet reikės tuos langus pasikeisti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius