Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 26

Poilsis pajūrio gamtoje gerokai tuština piniginę

Poilsis pajūrio gamtos prieglobstyje – kempinguose ir poilsiavietėse – nėra toks pigus, kaip galėtų atrodyti to neišbandžius.
Karklės poilsiavietėje „Žiogelis“ poilsiautojų netrūksta.
Karklės poilsiavietėje „Žiogelis“ poilsiautojų netrūksta. / B.Giedraitės nuotr.

Nemirsetos, Karklės, Girulių ir Nidos stovyklavietėse ir kempinguose vieta vienai parai žmogui atsieina nuo 10 iki 50 Lt.

Nemirsetoje įsikūrusiose stovyklavietėje praėjusį savaitgalį buvo apsistoję vos keli turistai. Čia mokesčiai pernelyg nesikandžioja: palapinės pasistatymo kaina – 6 Lt, automobilio – 10 Lt, mokestis vienam žmogui – 8 Lt. Sutartu laiku neišvažiavus iš teritorijos papildomai reikia mokėti 3 Lt už valandą, pavėlavus daugiau nei 5 valandas, mokestis skaičiuojama kaip už visą parą.  

B.Giedraitės nuotr./Netoli jūros esančioje Nemirsetos poilsiavietėje poilsiautojų kol kas nedaug.
Netoli jūros esančioje Nemirsetos poilsiavietėje poilsiautojų kol kas nedaug.

Karklėje privačioje teritorijoje taip pat galima susitarti dėl poilsio gamtoje – tai kainuoja 25 Lt, tiek už automobilį, tiek už palapinę. Poilsiautojams su palapinėmis Karklėje galima apsistoti ir poilsio namuose „Karklės kopos“ . Čia vietos vienam žmogui kaina siekia nuo 10 iki 15 Lt, priklausomai nuo turistų skaičiaus. Papildomų mokesčių nėra nei už palapinę, nei už automobilį. Į kainą įeina ir galimybė naudotis dušu bei tualetu.

Netoli jūros, Karklėje, įsikūrusioje poilsiavietėje „Žiogelis“ yra sporto aikštelė. Kainos čia kiek didesnės: palapinės mokestis 10 Lt , automobilio – 20 Lt. Namuko kaina parai 70–80 Lt.

Naujajame Girulių kempinge kainos dar didesnės, tačiau čia galima rasti kur kas daugiau patogumų. Mokestis už palapinę siekia 15 Lt, už automobilį – 10 Lt, žmogui – 15 Lt, vaikui nuo 8 iki 14 metų – 8 Lt, augintiniui – 6 Lt. Kadangi tai keturių žvaigždučių kempingas, jame yra atskiras pastatas, kuriame įrengti dušai, tualetai ir virtuvė.

Šioje stovyklavietėje poilsiautojai gali rasti įvairių pramogų. Sporto aikštelės nuoma vienai valandai kainuoja 25 Lt, kamuolys – 5 Lt, teniso ir badmintono raketės – po 7 Lt, dviratis – 10 Lt.

Apsistoti Nidos kempinge vienam žmogui kainuoja 6 Lt, palapinės mokestis siekia nuo 11 iki 17 Lt, automobilio – taip pat nuo 11 iki 17 Lt, o gyvūnui – 4 Lt. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius