-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 11 06

Policija išdalino daugiau nei pusę milijono atšvaitų

Artėjant tamsiajam metų laikui, policijos darbuotojai visoje šalyje dalija atšvaitus bei šviesą atspindinčias liemenes.
Policijos pareigūnas
Policijos pareigūnas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Antradienį Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Pasvalio rajono policijos komisariato pareigūnai, kartu su partneriais, dviratininkams ir pėstiesiems išdalino 200 vnt. šviesą atspindinčių liemenių. Šias liemenes pareigūnams perdavusios bendrovės atstovai teigia, kad patys vairuodami automobilius, dažnai sutinka be liemenių ir be atšvaitų važiuojančius dviratininkus, kuriuos sutemus yra labai sunku pastebėti. Kadangi patys dviratininkai ir pėstieji dėl kažkokių priežasčių savo sveikatos ir gyvybės nesaugo, privati bendrovė ėmėsi iniciatyvos ir paprašė policijos pareigūnų išdalinti šias liemenes.

Jau kitą dieną Panevėžio aps. VPK Pasvalio rajono policijos komisariato pareigūnai pradėjo dalinti dviratininkams ir pėstiesiems bendrovės dovanotas liemenes. Rajono gyventojai, kuriems buvo padovanotos liemenės, džiaugėsi tokia dovana ir prižadėjo būtinai dėvėti liemenes važiuodami dviračiu ar eidami pėsčiomis.

Policijos pareigūnai dėkoja šiai bendrovei ir kitiems partneriams ir džiaugiasi, kad atsiranda vis daugiau privataus verslo iniciatyvų, kuriems rūpi eismo saugumo problemos, žmonių gyvybė ir sveikata. Preliminariais policijos duomenimis, vien per pastaruosius kelis mėnesius, kartu su kitomis institucijomis, Lietuvos gyventojams išdalinta daugiau nei pusė milijono atšvaitų bei šviesą atspindinčių liemenių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius