Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 22

Policija ruošiasi Joninėms

Birželio 22–26 dienomis Kauno apskrityje vyks įvairūs renginiai, skirti Joninėms. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, siekdami užtikrinti viešąją tvarką, žmonių ir eismo saugumą Joninių metu sustiprins prevencinį darbą.
Ilgasis Joninių savaitgalis pareigūnams paprastai nebūna šventė. Tuo metu, kai kiti linksminasi, jie dirba.
Ilgasis Joninių savaitgalis pareigūnams paprastai nebūna šventė. Tuo metu, kai kiti linksminasi, jie dirba. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pareigūnams talkins policijos rėmėjai, Šaulių sąjungos bei visuomeninių judėjimų atstovai, bus organizuojami susitikimai su bendruomenių bei seniūnijų atstovais, tariamasi dėl žmonių saugumo užtikrinimo per Joninėms skirtus renginius.

Ankstesniais metais kai kurie kauniečiai Joninių laužus degindavo ne tik iš malkų, bet ir iš padangų. Norėdami užkirsti tam kelią, pareigūnai rengs specialius reidus. Gyventojai, pastebėję paruoštas deginimui padangas, prašomi skambinti tel. 112.

Policininkai daug dėmesio ketina skirti ir viešose vietose alkoholį vartojantiems Jonams, Janinoms, Jonėms ir kitiems šventinio savaitgalio dalyviams. Bus rengiami reidai, skirti transporto priemonių vairuotojų blaivumui tikrinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius