Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 28

Policijos „dienos vaizdelis“: alpinistas (video)

Vilniaus pareigūnai toliau savo „dienos vaizdeliais“ liūdėti neleidžia sostinės policijos tinklalapio lankytojams. Įkandin „išprotėjusio reguliuotojo“ pirmadienį Vilniaus policijos interneto tinklalapyje atsirado „alpinistas“.
Iš pradžių bandęs lipti per tvorą, vėliau jaunuolis nesugebėjo įveikti nedidelio kalnelio
Iš pradžių bandęs lipti per tvorą, vėliau jaunuolis nesugebėjo įveikti nedidelio kalnelio. / Kadras iš policijos stebėjimo kamerų filmuotos medžiagos

15min.lt praėjusią savaitę jau skelbė apie tai, kad eismą sostinės gatvėse trikdė „išprotėjęs reguliuotojas“. Vyriškis eismą reguliavo tol, kol jį partrenkė troleibusas. „Reguliuotojas“ nenukentėjo, jį į komisariatą išsivežė policijos patruliai.

Šį kartą policija savo lankytojų dėmesį atkreipia į apsvaigusiems žmonėms gresiančius smulkius nemalonumus. Sostinės policijos stebėjimo kameros užfiksavo, kaip S.Dariaus ir S.Girėno g., netoli Vilniaus čigonų taboro, griovyje gulėjęs jaunuolis, iš pradžių bandęs perlipti tvorą, vėliau nedideliu kalniuku bando pakilti į gatvę.

Vyriškis bando kilti, krenta, vėl bando ir vėl...

15min.lt žiniomis, šis vaizdas buvo užfiksuotas gruodžio viduryje. Į gatvę iš griovio pakilti jaunuolis taip ir nesugebėjo.

Nors tai ir liko už kadro, 15min.lt pavyko sužinoti, kad vaikinas, taip ir neįveikęs pirmu sniegu padengto kalniuko, galiausiai vėl nugriuvo griovyje ir užmigo. Jį prižadino po kiek laiko atvažiavęs policijos patrulis.

Patruliai jaunuolį ištraukė iš griovio. Paaiškėjo, kad eiti tiesiu keliu jis gali, puikiai žinojo, kur esąs. Todėl pareigūnai jo nesulaikė, o leido pačiam pareiti namo.

VIDEO: "Alpinistas"

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius