Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 08

Policininkai auklėjo nuogales

Vakar Klaipėdoje pirmą kartą policijos pareigūnai susiruošė „paauklėti“ paplūdimyje saule ir jūra besimėgaujančias nuogas moteris.
Nelegaliame moterų paplūdimyje poilsiautojos perspėtos, kad pažeidžia viešąją tvarką.
Nelegaliame moterų paplūdimyje poilsiautojos perspėtos, kad pažeidžia viešąją tvarką. / G.Kubiliūtės nuotr.
Temos: 2 Paplūdimys Moteris

Pirmojoje Melnragėje moterų paplūdimys buvo panaikintas prieš kelerius metus. Oficialus paplūdimys, skirtas tik moterims, yra perkeltas į Antrąją Melnragę. Tačiau jau ne pirmus metus verda diskusijos dėl šio sprendimo, vieni palaiko tokiu pakeitimu nepatenkintas moteris, kiti piktinasi, kad jos „okupavusios“ bendrą, visiems poilsiautojams skirtą, paplūdimį. Iki šiol policija nesikišdavo į šį „jautrų“ paplūdimio ruožą, tačiau tik iki tol, kol negavo pirmojo raštiško skundo dėl nelegalaus moterų paplūdimio. Netoli šio paplūdimio ruožo gyvenantis klaipėdiškis pasiskundė, kad negali su savo šeima užsukti į bendrąjį paplūdimį, kurį yra užėmusios moterys.

Nebaudė, bet įspėjo

Antradienį tyrėjai surengė reidą paplūdimyje. Anot uostamiesčio policijos tyrėjo Ričardo Šėgždos, jam, kaip vyrui, dirbti moterų paplūdimyje nebuvo malonu. Pareigūnų reidas sukėlė nuogalių pasipiktinimą – moterys nesuprato, už ką jos gali būti nubaustos.

Šįkart tyrėjai nebaudė poilsiautojų, tačiau daugelį jų įspėjo žodžiu ir paaškino, kad nuogos degindamosi bendrajame paplūdimyje pažeidžia viešąją tvarką. Anot R.Šėgždos, už tai gali grėsti bauda iki 300 litų.

Pirmoje Melnragėje buvęs moterų paplūdimys savo statusą prarado daugiau kaip prieš ketverius metus. Tačiau šioje vietoje prie jūros poilsiaujančios moterys net neketina trauktis. Nors oficialiai ten ir nebėra moterų paplūdimys, tačiau moterys niršta ant praeinančių vyrų.

Neketina išsikraustyti

Į naująjį moterų paplūdimį pasimėgauti jūra ir saule vis dažniau užsuka jaunesnės moterys, tuo tarpu senbuvės išlieka ištikimos buvusiajam moterų paplūdimiui. Poilsiautoja Natalija sakė, kad mieliau eina į buvusį moterų paplūdimį, nes čia jai labiau patinka. „Einu čia, nes esu taip pripratusi. Be to, oficialusis moterų paplūdimys yra gana toli“, – sakė moteris. Paklausta, kaip reaguoja į pro paplūdimį praeinančius vyrus, moteris atsakė, kad nekreipia į juos dėmesio.

Studentė Lina teigė, kad į oficialųjį moterų paplūdimį neina, nes nežino, kur jis tiksliai yra.

„Vyrų čia būna gana daug, bet niekas į tai nekreipia dėmesio, moterys vis tiek čia deginasi“, – teigė mergina. Ši poilsiautoja mieliau renkasi bendrąjį paplūdimį.

Garbaus amžiaus poilsiautoja Elena žinojo, kad oficialusis moterų paplūdimys yra kitoje vietoje, tačiau neina ten, nes jis yra per toli: „Šiame paplūdimyje jaučiuosi patogiau, be to, jis yra arčiau. Norėčiau, kad šis paplūdimys būtų atstatytas ir kad čia vėl būtų moterų paplūdimys“.

Moksleivė Viktorija buvusiame moterų paplūdimyje nesilanko. „Aš stengiuosi įsitaisyti kur nors šalia šio paplūdimio. Man ten nepatinka“, – sakė mergina.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius