-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 10 14

„Pop Star Bar“ – hauso muzikos genijus iš Ispanijos

Kaip ir kiekvieną mėnesį, bene žinomiausias hauso muzikos tandemas „RyRalio“, o su jais ir specialus svečias iš Valensijos prisistatys gerbėjams.
Nacho Marco yra laikomas bene populiariausiu Ispanijos šokių muzikos prodiuseriu ir didžėjumi.
Nacho Marco yra laikomas bene populiariausiu Ispanijos šokių muzikos prodiuseriu ir didžėjumi. / Organizatorių archyvo nuotr.

Būtent Valensijoje gimė nacionalinis ispanų patiekalas paelija, šiek tiek primenantis lietuvišką plovą. Valensija garsi dar ir tuo, kad čia vyksta vienas „Formulės-1” etapas bei prestižiškiausios pasaulyje  jachtų varžybos „America’s Cup”. Tad jau šį penktadienį prie pat Kauno Laisvės alėjos įsikūrusiame šokių muzikos ir kokteilių bare „Pop Star bar“ Lauris Lee ir Karalius kvies į savo vardinę šokių naktį „RyRalio @ Pop Star Bar”. Svečiuose – „RyRalio DJs” hito „Dance Out Loud” remikso autorius, bene populiariausias Ispanijos prodiuseris ir didžėjus Nacho Marco. Ibisos saulės prijaukintam „Pacha Recordings“ veidui pastaruoju metu itin sekasi.

Remiksavo Shakirą, apšildė Grace Jones

Norint suprasti, koks jis kietas, užtenka paminėti tik tiek, kad net 9 metus iš eilės yra kviečiamas groti į vieną populiariausių elektroninės muzikos festivalių Europoje Barselonos „Sonar“, į kurį kasmet suvažiuoja apie 80 tūkst. žmonių. Verta pažymėti, kad šių metų „Sonar“ Nacho Marco apšildė vėl koncertuoti pradėjusią gyvą 61 mų muzikos legendą, ekscentriškąją Grace'ą Jonesą. Maža to, ispanas kartu su prodiuserių komanda „Pacha All Star Remix Team“ perdirbo pasaulinės popžvaigždės Shakiros dainą „Las De La Intuicion“.

Garsioms įrašų kompanijoms – britų „Freerange“ bei amerikiečių OM – atstovaujantis ispanas yra oficialus įrašų kompanijos „Pacha Recordings“ prekės ženklas. Pietietiško deep hauso, tech–hous muzikos meistro kūrinius į savo setus ir rinkinius įtraukė tokios žvaigždės kaip „Faithless“, Laurent Garnier, John Digweed, Satoshie Tomiie, Sarah Main, Desyn Masiello, o jo hitą „Lights Off!” vienos iš savo kolekcijų pristatymui Milane prieš kelerius metus pasirinko legendinis mados metras Valentino.

Su nauja daina šoka Vakarų Europa

Dar jis yra garsus radijo didžėjus, savo kassavaitinę laidą „Loudeast FM“ transliuojantis Ispanijoje, Makedonijoje, Prancūzijoje bei Italijoje. Visai neseniai Nacho Marco JAV hauso muzikos tėčių Marko Farinos ir Miguelio Migso namais vadinamoje įrašų kompanijoje „OM Records“ išleido naują hitą „Move You", pagal kurį šoka pusė Vakarų Europos. Susižavėjimo naująja daina neslėpė ir šiandien be proto populiarus prodiuseris Richardas Grey.

„Šį kartą į svečius pasikvietėm ryškiausią mūsų singlo „Dance Out Loud“ remiksuotoją, su kuriuo groti yra vienas malonumas. Pasitikime Nacho skoniu ir technika šimtu dvidešimt procentų, nes nuolat stebime jo darbus bei klausomės jo miksų. Didžiųjų Ispanijos klubų rezidentas apkeliavo Britanijos, Prancūzijos, Vokietijos, Rusijos karščiausias vietas, o šį penktadienį laukia savo antrojo šūvio „Pop Star Bar“. Tie, kas neprisimena, pasakysime, kad pirmasis šūvis buvo labai taiklus“, – svečią iš Valensijos liaupsino „RyRalio“ duetas.

Šeštadienį gros paslaptingieji DJ Bartukai

Po penktadienio karštų pietietiškų rimtų dozės „Pop Star Bar“ visus pakvies į beprotiškas šėliones garantuojantį 9-ojo ir 10-ojo dešimtmečių muzikos vakarėlį.

„Tiesiog naujomis Kauno diskotekų žvaigždėmis tapę paslaptingieji DJ Bartukai gali be vargo laimėti ne tik kvailiausio pavadinimo, bet ir linksmiausių diskotekų didžėjų titulus. Pokerio vergai šį kartą gros ne vieni, juos aplankys žavi pana iš sostinės – radijo stoties „Power Hit Radio“ didžėja Raminta Vyšniauskaitė. Kaip ir kiekvieną mėnesį, gali tikėtis tobulai išprotėjusios 9-ojo ir 10-ojo dešimtmečių diskotekos. Tik nepamiršk specialiai pasipuošti bei savo stiliumi pataikyti į tą laiką“, – perspėjo „Pop Star Bar“ atstovai.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius