Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 25

„Pop Star bar“ – šokių muzikos riteris iš Latvijos ir scenos chuliganai „Metal on Metal“

Vis labiau rudenėjančiame Kaune šį savaitgalį bus vieta, kur tikrai nebus šalta. Gerą nuotaiką ir itin karštą atmosferą šokių muzikos ir kokteilių bare „Pop Star bar“ penktadienį ir šeštadienį užtikrins didžėjus iš Latvijos Bogdanas Taranas ir nenuilstanti bei su visais vakarėliuose besilinksminanti trijulė „Metal on Metal“.
Lietuvių didžėjų komanda „Metal On Metal“
Lietuvių didžėjų komanda „Metal On Metal“ / Rūtos Jankauskaitės nuotr.

Šio penktadienio linksmybių vedliu oficialiai paskirtas daugiau nei 10 metų prie pulto stovintis latvis B.Taranas. Nuostabiu hauso ir funky hauso muzikos skambesiu žavintį „braliuką“, Kaune grosiantį nebe pirmą kartą, klubinėtojai ne veltui jau vadina beveik lietuviu.

„Keista, bet Latvijos šokių muzikos generolui dar niekas nesuteikė Lietuvos pilietybės. Mes manome, kad taip neteisinga, ir kviečiame ateiti pasirašyti peticijos Jos Ekscelencijai, – visus ragina „Pop Star bar“ atstovai. –  Latvis linksmina mūsų tautą ne blogiau nei grupė „Rondo“. Garsiausias radijo laidų vedėjas visoje Baltijoje dar niekada nenuvylė.“

Latviui B.Taranui prie pulto talkins baro rezidentas Modaco.

Tie, kurie šiek tiek jėgų pasiliks ir šeštadieniui, tikrai nenusivils, nes šokant pagal iš proto vedančius „Metal on Metal“ muzikos ritmus nusivilti tiesiog neįmanoma.

„Šventoje Marijos žemėje nėra didesnių scenos chuliganų už „Metal on Metal“. Turbūt ir nebus. Pensininkai juos keikia, jaunimas dievina. Žodžiu, abejingų nėra. „Pop Star bar“ rugsėjį pribaigs ištvermingiausi trejetuko nariai Manfredas ir Kym Wild“, – trimituoja baro atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius