Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 30

Prabangiausi apskričių viršininkų automobiliai bus parduodami aukcione

Vidaus reikalų ministerijos (VRM) automobilių ūkis artimiausiu metu skelbs dviejų automobilių („Audi A6“ ir BMW 730), kuriuos buvo įsigiję Telšių ir Alytaus apskričių viršininkai, aukcioną, teigiama ministerijos išplatintame pranešime spaudai.
3-iosios serijos BMW
BMW / 15min.lt nuotr.

„Tai naujausi ir geriausios būklės automobiliai iš viso apskrityse turėto automobilių parko, – teigia vidaus reikalų ministras Raimundas Palaitis. – Šios transporto priemonės yra pakankamai geros būklės, tačiau pasilikti juos automobilių ūkiui ar perduoti naudotis tiems, kam atiduotos tam tikros apskričių viršininkų administracijų funkcijos, nėra ekonomiška.“

Artimiausiu metu bus apsispręsta, ar nevertėtų į aukcioną pasiūlyti ir dar vieno automobilio („Volvo S80“), kuriuo naudojosi buvusi Kauno apskrities viršininkė. Tai paaiškės, kai šis automobilis bus perduotas VRM automobilių ūkiui.

Iš viso dešimtyje apskričių viršininkų administracijų buvo 259 automobiliai. Iš jų 184 perduoti ministerijoms, savivaldybėms ar konkrečioms įstaigoms, kurios perėmė funkcijas iš apskričių viršininkų administracijų. Dar 75 automobiliai bus perduoti artimiausiu metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius