Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 19

Prasiskolinęs Vilniaus verslininkas ėmė rengti svingerių vakarėlius

Paskolos nesugebantis grąžinti finansininkas savo bute Vilniaus centre rengia svingerių vakarėlius. Tai jis vadina papildomomis pajamomis, bet mokesčių mokėti neketina.
Orgazmo diena
Kūnas / „Scanpix“ nuotr.

38 metų Arūnas Švedijoje studijavo ekonomiką. Jis nemano, kad turėtų gėdytis pajamų, gaunamų iš tokio verslo, rašo „Lietuvos rytas“.

Svingerių susitikimo vieta pavertęs didžiulį savo butą, jis lengviau atsikvėpė nuo mokesčių naštos.

„Žmonių moralė man visai nerūpi. Jeigu jie trokšta, gali keliese mylėtis netgi atviroje terasoje. Man neįdomūs mano klientų potroškiai. Jie – iškrypėliai? Tačiau mokantys pinigus iškrypėliai”, – abejingai dėstė vilnietis.

„Nesu nei idealistas, nei moralistas. Jei kas trokšta sumauti savo gyvenimą, visada ras, kaip tai padaryti. Man rūpi svarbiausias dalykas – pinigai”, – aiškino Arūnas.

Spaudžia paskola

Vienoje greitųjų paskolų bendrovėje dirbantis vyras prieš pat sunkmetį įsigijo 140 kvadratinių metrų ploto butą Vilniaus centre.

„Krizė sujaukė mano planus. Butas tapo per brangus, bet atsisakyti jo nenorėjau. Kai būstą išvydo draugai iš Švedijos, juokais pasakė, kad jis labai tiktų pagyvenusių porų seksui”, – pasakojo Arūnas.

Tokia mintis užsieniečiams kilo pamačius, kad bute beveik nėra baldų. Savininkas mėgsta keliauti ir iš kiekvienos šalies parsiveža po kilimą. Spalvingus kilimus jis skoningai derina vieną prie kito.

Arūnas internete išstudijavo prabangių pasilinksminimo vietų interjerą ir nusprendė, kad jo butas slaptoms pramogoms labai tiks.

Buvo įrengtas atskiras liftas ir išėjimas į terasą ant stogo. Apačioje veriasi Vilniaus panorama.

Butą jis pritaikė meilės žaidimams – įrengė šešias vonias vietoj dviejų, išgriovė vidines sienas ir padalijo erdvę į dvi dalis.

Svetainėje pastatė plačius krėslus su gėrimų staleliais ant ratukų, o kambaryje už pertvaros ant minkštų kilimų išdėliojo daugybę spalvotų pagalvių.

Jis įsigijo šešis komplektus pagalvių puošniais užvalkalais. Visus – skirtingų atspalvių.

„Klientų neatsiginu. Net svarstau atsisakyti pagrindinio darbo, nes šiam reikia mažiau pastangų”, – aiškino vyras.

Trijuose socialiniuose tinkluose vilnietis paskelbė, kad kviečia į vakarėlį seksualinių problemų turinčias poras.

„Atsiliepė apie porą šimtų žmonių. Iš jų – du trečdaliai vyrų. Maniau, kad kreipsis daugiausia pagyvenusios moterys, bet paaiškėjo, jog senstantys vyrai karštligiškai ieško jauniklių”, – atvirai pasakojo buto savininkas.

Arūnas netgi nepabijojo nurodyti savo mobiliojo telefono numerio. Išklausinėjęs apie susidomėjusiųjų amžių, vilnietis suprato, kad reikia skubiai ieškoti jaunų ir drąsių merginų.

Į pirmąjį vakarėlį jis kalbino pažįstamas, kurios, jo manymu, laisviau vertina grupinį seksą.

„Pirmiausia pagalvojau apie tas, kurios ketino skirtis. Paskui – apie ištekėjusias už nevykėlių vyrų, gaunančių mažas pajamas.

Dar vėliau – apie liurbes, nesugebančias susirasti poros”, – ciniškai kalbėjo vyras.

Nė vienai moteriai jis iš anksto neaiškino, kas vyks jo bute. Visoms sakė, kad kviečia draugus įvertinti jo būsto.

„Neslėpiau, kad vakarėlis skirtas laisviems žmonėms, bet manau, kad kiekviena tai suprato savaip”, – šyptelėjo Arūnas.

Jis dvejojo, ar iš karto pasakyti kviečiamoms moterims, kad kiekvienai vakaras kainuos po 55 litus.

„Jei būčiau pasakęs, kad nieko nekainuos, tikrai mažiau pažįstamų moterų būtų susidomėjusios. Tai, kas nieko nekainuoja, – nieko ir neverta. Šia taisykle vadovaujuosi visą gyvenimą”, – aiškino bankininkas.

Vyrams įėjimas kainavo dvigubai daugiau.

Kodas – skaičių daugyba

Verslo organizatorius nusprendė, kad skelbimuose reikia įrašyti pasikartojančius skaičius: „Nebūtina skelbti, kad kvieti grupinio sekso, bet santrumpa „4x4” arba „6x6” gali tapti kodu.”

Vėliau sužinojo, kad tokia santrumpa naudojasi ne jis vienas.

„Jums nuobodu penktadienį? Mėgstate įvairovę? Keturiskart daugiau jums atrodo per paprasta? Tuomet išbandykite su šešiais. Jei pajėgsite – ir su aštuoniais”, – tokį tekstą parašė Arūnas.

Panašaus pobūdžio kvietimus jis ne tik paskelbė internete, bet ir išsiuntinėjo elektroniniu paštu savo pažįstamiems ir paprašė jų išplatinti.

„Vėliau viena moteris man prisipažino, kad labiausiai ją sudomino reikalavimas į vakarą ateiti kuo puošniau apsirengus. Puošnūs drabužiai – viena mano vakarėlių sėkmės priežasčių. Jeigu sutuoktinis nesidomi savo žmona, ji neturi prieš ką pasirodyti su dailiais apatiniais”, – dalykišku tonu aiškino Arūnas.

Dalyvauti pirmajame vakarėlyje užsirašė daugiau nei 200 žmonių. Arūnas pakvietė 140 ir įspėjo, kad atskirai reikės mokėti už vyną, smilkalus, tabaką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius