-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 05 06

Premjeras A.Kubilius nuvežė dovaną H.Clinton

Su darbo vizitu Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV) viešintis premjeras Andrius Kubilius ketvirtadienį Vašingtone spaus rankas įtakingiausiems vietos politikams. Už Atlanto Vyriausybės vadovas išvyko ne tuščiomis, rašo „Lietuvos žinios“.
Hillary Clinton
Hillary Clinton / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Planuojama, kad 20.45 val. Lietuvos laiku A.Kubilius susitiks su JAV valstybės sekretore Hillary Clinton. Su ja premjeras greičiausiai aptars keletą svarbių temų. Anot Vyriausybės vadovo patarėjo Virgio Valentinavičiaus, ketinama kalbėti apie saugumo situaciją Vidurio ir Rytų Europoje, Rusijos atžvilgiu JAV vykdomą „Reset“ (perkrovimo) politiką, taip pat transatlantinių ryšių stiprinimą, dalyvavimą tarptautinėje misijoje Afganistane.

Kaip rašo „Lietuvis žinios“, į JAV premjeras išvyko ne tuščiomis – su kukliomis dovanėlėmis. Reikalui esant, A.Kubilius amerikiečius galės pavaišinti Lietuvos žemėlapio formos lietuvišku juoduoju šokoladu. Taip pat į Ameriką jis nusivežė nepriklausomybės 20-mečiui skirtų proginių ministro pirmininko medalių, informacinių leidinių apie mūsų kraštą, albumą „Lietuvos tautinis kostiumas“.

Jei pagal protokolą ir aplinkybes prireiktų, speciali dovanėlė yra paruošta ir H.Clinton – jai A.Kubilius pasiruošęs įteikti lietuvių juvelyrės sukurtą nedidelę sidabrinę segę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius