Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 14

Premjeras teiks Virginijos Baltraitienės kandidatūrą į žemės ūkio ministrus

Premjeras teiks prezidentei „darbietės“ Virginijos Baltraitienės kandidatūrą į žemės ūkio ministrus, pirmadienį patvirtino V.Baltraitienė.
Virginija Baltraitienė
Virginija Baltraitienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Sutarėme, kad premjeras teiks dekretą prezidentei ir tame sąraše būsiu aš“, – po susitikimo su premjeru A.Butkevičiumi žurnalistams sakė V.Baltraitienė.

Paklausta, ar ji tiki, kad šį kartą prezidentė patvirtins jos kandidatūrą, V.Baltraitienė atsakė, jog Algirdas Butkevičius patikino, jog su prezidente esą viskas yra suderinta.

Komentuodama būsimos komandos formavimą, V.Baltraitienė teigė, kad tapusi ministre, ji susitiks su Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) vadovu ir aptars viceministrų, patekusių į „juodąjį“ sąrašą klausimą.

„Pasižiūrėsime į visus viceministrus, ir jeigu kris mažiausias šešėlis, tai šitie viceministrai nedirbs“, – pabrėžė V.Baltraitienė. Jos teigimu, kol kas nesvarstomi kandidatai į viceministrų postus.

Politikė daugiausiai dėmesio žada skirti skaidriam ES lėšų skirstymui.

„Mano prioritetas bus veiklos skaidrumas ir sąžiningumas, kad nebūtų jokių skandalų ir teismų, skirstant Europos Sąjungos lėšas“, – teigė V.Baltraitienė.

Šeštadienį Varniuose Darbo partijos taryba patvirtino Seimo narės V.Baltraitienės kandidatūrą į žemės ūkio ministro postą.

2012-aisiais V.Baltraitienė buvo viena pretendenčių į švietimo ir mokslo ministro postą, tačiau prezidentė atsisakė ją skirti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius