Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 28

Pretendentas į kultūros ministrus Giedrius Drukteinis: skandalingiausios citatos ir linksmiausi pokštai

Darbo partijos siūlomas į kultūros ministrus žurnalistas Giedrius Drukteinis – linksmų plaučių vyrukas. Skambiomis frazėmis jis stebino ne tik humoro laidose, bet ir savo interviu.
Giedrius Drukteinis
Giedrius Drukteinis / Renato Neverbicko nuotr.

Bene daugiausiai dėmesio dabar sulaukė uroboras.lt publikuotas interviu su G.Drukteiniu. Pateikiame keletą sparnuotų G.Drukteinio frazių.

Kad tavo gyvenimas ir mano gyvenimas turėtų erogeninių zonų, koks yra geriausias būdas? Aš sakau, geriausias būdas – provokuok. Žinodamas, kad žmonės, na, nusiteikę antižydiškai, arba visada pastebi, kad tai kas nors antižydiško, pavyzdžiui, Izraelio vėliava. Per šią olimpiadą, kai buvo kilusi mada ant automobilių kabinti vėliavėles, aš vežiojausi Izraelio vėliavą. Paprovokuoji ir iškart turi temą.

Tos erogeninės zonos, kurios yra mano šeimoj, yra mano Lietuvos erogeninės zonos. Man nerūpi, kaip gyvena žmonės už tvoros, už sienos, šitoj kavinėj.

Jeigu čia man iš vis pasidarys ragas gyvent, aš išvažiuosiu nė nemirktelėjęs, nes aš netempiu paskui save tos praeities: bočių kapai, minėjimas kažkokio sušaudymo ar korimo. Jeigu mano šeima pasakys, mums trūksta sviesto prie duonos…

Aš dar kartą sakau neturiu jokių sentimentų šiai valstybei kaipo Lietuvai, Lietuvos Respublikai ir taip toliau, aš nešioju jos pasą, moku jai mokesčius, aš joje dirbu, dirbu su jos piliečiais, bet, ėėė, tik nekiškit man, kad aš turiu atlikti kažkokias pilietines pareigas.

Aš pasakau, gali būt Obama, Šikama, visi tie politikai tie man… Aš jiems moku atlyginimą, tegu jie tik man nep...a proto.

Ir jam nesvarbu, kas valdžioj, monarchija, demokratija, jam po..uj. Aš mačiau tokių žmonių, kurių gyvenimas prabėgęs kokių dvidešimties kvadratinių kilometrų plote, nes jis neturi absoliučiai jokios priežasties eiti kažkur kitur – už kalno ar į kitą džiunglių pusę.

Laikas mums visiems suvokt, kad mes esam vieno dievo vaikai. Aš pasakau, gali būt Obama, Šikama, visi tie politikai tie man… Aš jiems moku atlyginimą, tegu jie tik man nep...a proto. Mano Obama su manim miega kiekvieną naktį.

Daugiau stiprių G.Drukteinio frazių rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius