Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2017 02 24

Prezidentė apdovanos išradingiausiai šventusiuosius Vasario 16-ąją

Prezidentė Dalia Grybauskaitė penktadienį apdovanos sumaniausių akcijos „Vasario 16-ąją švęsk linksmai ir išradingai“ iniciatyvų autorius.
Vasario 16-oji su paspirtukais
Vasario 16-oji / Kristinos Stalnionytės nuotr.

Specialiame renginyje Prezidentūros Baltojoje salėje už išradingumą, pilietinio mastymo puoselėjimą, gebėjimą sutelkti bei tautiškumo ir bendruomeniškumo jausmą šalies vadovė Lietuvos trispalvėmis apdovanos 21 pilietinę iniciatyvą, pranešė Prezidentūra.

D.Grybauskaitės inicijuota pilietinė akcija kvietė kūrybingai ir prasmingai minėti 99-ąjį valstybės gimtadienį ir savo idėjomis dalytis su visa Lietuva. Oficialioje interneto svetainėje šalies žmonės užregistravo daugiau kaip 400 šventimo sumanymų.

Prie akcijos šiais metais gausiai prisidėjo mokyklos ir darželiai, vietos bendruomenės, šeimos, šalies miestai ir miesteliai, įvairios organizacijos bei užsienyje gyvenantys lietuviai. Žmonės organizavo šventinius renginius, iškylas ir žygius, inicijavo įvairias akcijas, šventiškai puošė savo aplinką, ėmėsi labdaringos veiklos.

Per penkerius akcijos „Vasario 16-ąją švęsk linksmai ir išradingai“ metus iš viso paskelbta daugiau nei 2000 išradingų šventinių idėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius