Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 26

Prezidentė: Lietuvai trūksta pirmosios Vyriausybės susitelkimo

Prezidentė Dalia Grybauskaitė priėmė pirmosios atkurtos nepriklausomos Lietuvos Vyriausybės klubo narius Albertą Sinevičių, Leoną Ašmontą, Algimantą Nasvytį, Vytą Navicką ir Juozą Oleką.
Prezidentė Dalia Grybauskaitė priėmė pirmosios atkurtos nepriklausomos Lietuvos Vyriausybės klubo narius
Prezidentė Dalia Grybauskaitė priėmė pirmosios atkurtos nepriklausomos Lietuvos Vyriausybės klubo narius / president.lt nuotr.

Prezidentės spaudos tarnybos pranešime teigiama, kad savo iniciatyva apsilankę Prezidentūroje klubo nariai įteikė Prezidentei Daliai Grybauskaitei atminimo medalį.

Dėkodama už apdovanojimą, valstybės vadovė sakė, jog pirmosios atkurtos nepriklausomos Lietuvos Vyriausybės indėlis, kuriant valstybės vykdomosios valdžios struktūras, įgyvendinant pirmąsias reformas, priimant tuomet nepopuliarius ekonominius sprendimus bei užmezgant diplomatinius santykius su užsienio valstybėmis yra neįkainojamas.

Pasak šalies vadovės, nepaisant sudėtingos tuometinės ekonominės ir politinės situacijos, pirmosios Vyriausybės nariai savo darbu ir sprendimais padėjo atkurti Lietuvos valstybės pamatus.

„Jūsų gebėjimas sutelkti skirtingas pažiūras, išgirsti vienas kitą, siekti bendro tikslo, atsakomybė už valstybę – yra puikus pavyzdys ir šių dienų politikams. Šiandien Lietuvai, kaip ir prieš dvidešimt metų, reikalinga santarvė", – sakė Prezidentė D. Grybauskaitė.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius