Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 07 31

Prezidentės poilsis – lyg valstybės paslaptis

Nors prezidentės Dalios Grybauskaitės atstovai tikina, jog ji neplanuoja vasaros atostogų, neoficialiai užsimenama, kad prieš kurį laiką valstybės vadovė išreiškė pageidavimą bent savaitę pailsėti kurioje nors iš nuošalių kaimo turizmo sodybų Lietuvoje, rašo „Lietuvos žinios“.
D.Grybauskaitė
D.Grybauskaitė / Prezidentūros nuotr.

D.Grybauskaitė tikrai nenori ilsėtis svetur, nes daugelį užsienio kraštų ji jau yra aplankiusi, todėl ji norėtų atsikvėpti kurioje nors mūsų krašto kaimo turizmo sodybų. Šis iš pirmo žvilgsnio paprastas prezidentės pageidavimas – ne taip jau lengvai išpildomas, kadangi sunku rasti tokią sodybą, kur D.Grybauskaitė galėtų pailsėti nevarginama pašalinių dėmesio.

Prezidentės atstovas spaudai Linas Balsys „Lietuvos žinioms“ teigė, jog nieko nežino apie prezidentės poilsio planus, tačiau patikino, kad valstybės vadovė tikrai liks Lietuvoje.

Kad ir kaip būtų, prezidentės poilsio teisiniu požiūriu net nederėtų vadinti atostogomis. „Pagal įstatymą valstybės vadovas išeiti atostogų negali, nes net ir išvažiavęs prie jūros ar kur kitur ilsėdamasis privalo eiti šias pareigas“, – teigė L.Balsys.

 
 

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius