Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 26

Prieš „Euroviziją“ – J.Didžiulio šou kauniečiams

Iš Lietuvos garbę „Eurovizijos“ konkurse ginsiančios grupės „InCulto“ branduolio sudarytas projektas TWNKL šiandien penktadienį muzikos klubo „Džem'pub“ sienas.
Neišsitekęs „In Culto“ nubrėžtuose muzikos stiliaus rėmuose, J.Didžiulis įkūrė projektą TWNKL, su kuriuo gali realizuoti visas savo idėjas.
Neišsitekdamas „InCulto“ nubrėžtuose muzikos stiliaus rėmuose, J.Didžiulis įkūrė projektą TWNKL, su kuriuo gali realizuoti visas savo idėjas. / „15min" archyvo nuotr.

Jau spėjęs išgarsėti projektas TWNKL, kurį sudaro „InCulto“ branduolys bei su „Saulės kliošu“ ir Jurga Šeduikyte bendradarbiaujantis Marius Leskauskas, siūlo tikrą energijos užtaisą.

„Rokas, elektronika, gyvų instrumentų skambesys, funk, soul, hausas arba tiesiog klubinis rokas – tai muzika, kurią TWNKL kuria sau ir žmonėms, gebantiems jai atsiduoti. Labai džiaugiamės ir didžiuojamės, kad kauniečiams dovanosime tokio lygio muzikantų pasirodymą“, – šypsojosi klubo „Džem'pub“ projektų vadybininkas Giedrius Ibianskas.

Tik tikro garso pasirodymus rengiančio projekto TWNKL muzikoje galima įžvelgti „Daft Punk“, „LCD Soundsystem“, „Muse“, „Phoenix“ ir kitų pasaulio muzikos gigantų įtaką.

„Jei norite išgirsti klubinį roką, turintį žiupsnelį elektronikos ir begalę energijos, TWNKL kaip tik jums. Tai projektas, kuris nepaliks nė vieno abejingo“, – tvirtino G.Ibianskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius