Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 28

Prieš Motinos dieną – labdaros koncertas

„Už gerą darbą atsilyginsime geru koncertu“, – taip nusprendę Lietuvos Caritas darbuotojai ir savanoriai kauniečius kviečia penktadienį po darbų užsukti į labdaros koncertą.
Motina ir vaikas
Motina ir vaikas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

 Jo metu surinktos lėšos bus skirtos Caritas globojamoms mamoms ir jų vaikams paremti.

Penktadienio vakarą susirinkusiesiems gros smuikininkės Milda Čepinskienė ir Viktorija Kukauskaitė, taip pat pianistė Loreta Haidari. Pusantros valandos truksiančiame koncerte skambės įvairių kompozitorių kūriniai.

Lietuvos Caritas atstovų teigimu, šis labdaros koncertas yra pirmasis, kurį ėmėsi organizuoti jų organizacija. Tačiau greičiausiai jis nebus paskutinis.

Dovanosime solidžius kūrinius, kuriuos atliks jaunos, talentingos ir nuoširdžios muzikantės. Sakė J.Kukauskienė

„Per 20 Caritas gyvavimo Lietuvoje metų daug kartų galvojome ką nors panašaus surengti, tačiau kasdieniai darbai vargstančiųjų labui dažnai atimdavo ne tik darbo, bet ir laisvalaikiui skirtą laiką. Todėl koncertui pribrendome tik dabar“, – sakė Lietuvos Caritas generalinio direktoriaus pavaduotoja Janina Kukauskienė. Pasak jos, Caritas projektų darbuotojai nuolat pabrėžia, jog tarp jų globotinių sparčiai daugėja vienišų mamų, kurios dėl susiklosčiusių aplinkybių dažnai negali pasirūpinti ne tik vaikais, bet ir savimi. „Suvokiame, jog yra begalės akcijų, skirtų vaikams, šeimoms remti, tačiau situacija, kurią savo organizacijoje matome kasdien, yra neginčytinas įrodymas, jog paramos reikia ir mamoms“, – įsitikinusi Janina Kukauskienė.

Koncerto rengėjų manymu, eilinis prašymas paremti dažnai neduoda norimo rezultato. Svarbu ne tik prašyti, bet ir kažką mainais padovanoti. Todėl geradarius nutarta sukviesti į koncertą.„Dovanosime solidžius kūrinius, kuriuos atliks jaunos, talentingos ir nuoširdžios muzikantės. Nuoširdumas, manau, bus svarbiausia ir stipriausia koncerto varomoji jėga“, – sakė Lietuvos Caritas atstovė.

Labdaros koncertas, skirtas Caritas globojamoms vienišoms mamoms ir jų vaikams paremti, vyks balandžio 30 dieną, 18 val. Kauno arkivyskupijos konferencijų salėje (Papilio g. 5). Įėjimas į renginį kainuos tiek, kiek nuspręs paaukoti pats žiūrovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius