Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 18

Prieš neliečiamybės svarstymą Viktoras Uspaskichas išvyko į Rusiją?

Antradienį generalinis prokuroras Darius Valys Seime skaitys pranešimą dėl kreipimosi panaikinti Seimo narių Viktoro Uspaskicho ir Remigijaus Ačo neliečiamybę. Vis dėlto, anot Seimo nario Jurgio Razmos, V.Uspaskichas šiuo metu greičiausiai ne Lietuvoje ir išklausyti pranešimą galės „nebent internetu, būdamas Rusijoje“.
Viktoras Uspaskichas
Viktoras Uspaskichas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Rytoj (antradienį – 15min.lt) generalinis prokuroras Seime skaitys pranešimą apie prašymą naikinti V.Uspaskicho imunitetą, kad būtų galima atlikti ikiteisminį tyrimą byloje dėl teisėjų įžeidimo.

Panašu, kad V.Uspaskichas šį pranešimą galės išklausyti nebent internetu, būdamas Rusijoje.

Panašu, kad V.Uspaskichas šį pranešimą galės išklausyti nebent internetu, būdamas Rusijoje.

Šiandien Ekonomikos komiteto nariai buvo komiteto sekretoriato apklausinėjami, ar pritartų V.Uspaskicho kelionei į Rusiją nuo šio pirmadienio asmeniniais tikslais. Spėju, kad jis jau yra išvykęs ir bando įforminti išvykos pateisinimą atbuline data. Pastaruoju metu kažkaip padažnėjo jo išvykos į Rusiją. Kyla klausimas, ar tai aktyvėjančios investicinės veiklos toje šalyje išdava, ar kažkokios kitos priežastys.

Verta pagalvoti, ar nereiktų į keliones ne į ES ar NATO šalis vykstantiems Seimo nariams numatyti prievolę deklaruoti tokių kelionių turinį ir buvusius susitikimus“, – savo „Facebook“ paskyroje rašo Jurgis Razma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius