Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 13 /17:10

Prodiuseris K.Krivickas paskelbė kandidatuosiantis į Seimą su Liberalų sąjūdžiu, partija nuo jo atsiriboja

Prodiuseris Kristupas Krivickas penktadienį paskelbė einantis į Seimo rinkimus su ne geriausias dienas išgyvenančia Liberalų sąjūdžio partija. Tačiau Liberalų sąjūdis tikina, kad jis nėra partijos narys ir nėra patvirtintas kandidatu.
Kristupas Krivickas
Kristupas Krivickas / Stop kadras

Pasak K.Krivicko, penktadienį jį kandidatu rinkimuose iškėlė šios partijos Šilalės skyrius, jis kandidatuos Pietų Žemaitijos apygardoje.

Apie tai K.Krivickas penktadienį paskelbė savo „Facebook“ paskyroje.

Savo ilgame pareiškime prodiuseris aiškino visada buvęs už tuos, kuriems sunku, ir pripažino pats padaręs klaidų ir priėmęs neteisingų spendimų.

„Tai pranešu šiandien, po dviejų mane labiausiai sukrėtusių ir paveikusių įvykių pastaruoju metu. Pirmasis – tai, kad Eligijus Masiulis buvo įtartas paėmęs kyšį. Antrasis – tai, kaip vyriškai ir garbingai jis pasielgė šitos sukrečiančios situacijos akivaizdoje. Juk būtent Eligijus įkvėpė ir paskatino mane pasiryžti dalyvauti politinėje veikloje“, – teigė K.Krivickas.

Šilalės liberalai: mūsų skyriaus nariams jo matymas patiko

Liberalų sąjūdžio Šilalės skyriaus pirmininko pavaduotojas Kostas Mačionis BNS patvirtino, kad toks sprendimas priimtas penktadienį. Pasak jo, svarstyta vienintelė kandidatūra, jai pritarta bendru sutarimu.

Partijos skyrių keliamus kandidatus dar turi patvirtinti Liberalų sąjūdžio valdyba ir taryba.

„Su juo teko labai daug bendrauti, jis ne kartą buvo atvažiavęs į mūsų skyrių, dalyvavo susirinkime, pristatė savo žiūrėjimą, savo matymą, savo viziją, ir mūsų skyriaus nariams jo matymas patiko. Vyko ilgos diskusijos, čia labai ilgas tarpas, mėnuo visas prabėgo nuo pirmo susitikimo, dalyvavo ir partijos valdybos nariai, pirmininko pavaduotojas Eugenijus Gentvilas, čia sena pažintis, mes ilgai gludinome tuos dalykus, ir pagaliau tiek Kristupas, tiek Šilalės liberalų skyrius apsisprendė jį iškelti kandidatu, ir tai įvyko“, – BNS sakė K.Mačionis.

Liberalai: jis – nei narys, nei kandidatas

Tačiau Liberalų sąjūdis nuo žinomo prodiuserio atsiribojo.

Kristupas Krivickas nėra Liberalų sąjūdžio narys ir mūsų kandidatas į Seimą Šilalėje.

„Kristupas Krivickas nėra Liberalų sąjūdžio narys ir mūsų kandidatas į Seimą Šilalėje. Liberalų sąjūdžio kandidatus į Seimą tvirtina partijos valdyba ir taryba. Jis nėra patvirtintas mūsų kandidatu“, – teigiama partijos pareiškime.

Į šią žinią sureagavo ir sostinės meras, liberalas Remigijus Šimašius.

„Suprantu, kad šiandien tai ne svarbiausia naujiena, bet pakomentuoti vertėtų. Akivaizdu, kad šis žmogus nėra Liberalų kandidatas į Seimą – partijos taryba jo kandidatu nepatvirtino. Manau, kad ir nebus, nes nematau priežasties, kodėl turėtų būti, ir nei vieno argumento, kodėl jis turėtų būti laikomas liberalu apskritai“, – savo „Facebook“ paskyroje teigia jis.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Remigijus Šimašius
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Remigijus Šimašius

Tačiau į K.Krivicką kreivai žiūri ne visi liberalai.

Parlamentarė Dalia Kuodytė suskubo „Facebook“ pasveikinti K.Krivicką prisidėjus prie partijos, tačiau po kelių minučių savo pareiškimą ištrynė.

15min.lt nuotr. /Dalios Kuodytės pasisakymas
15min.lt nuotr. /Dalios Kuodytės pasisakymas

Liberalai penktadienį paskelbė, kad iš posto pasitraukusį, įtarimų kyšio ėmimu sulaukusį E.Masiulį partijos pirmininko poste iki birželio 11 dieną įvyksiančio partijos suvažiavimo pakeis Antanas Guoga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius