Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2010 11 11

R.Juknevičienė A.Sacharukui: jei būčiau vyras, žinočiau, ką dabar turiu daryti

Seimo narės Rasos Juknevičienės pareiškimas, skelbtas šios dienos Seimo posėdyje paaiškėjus balsavimo dėl Aleksandro Sacharuko ir Lino Karaliaus Seimo narių mandatų atėmimo rezultatams.
Rasa Juknevičienė
Rasa Juknevičienė / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Dėl labai svarbaus Lietuvai ir visam mūsų regionui gynybos ministrų susitikimo Osle negalėjau dalyvauti visame šios dienos posėdyje. Tačiau susipažinusi su Aleksandro Sacharuko kalba ir išgirdusi iš kolegų, kad jiems būtų svarbios kai kurios aplinkybės, ryžausi perskaityti šį pranešimą.

Pirmiausia – žinia norintiems girdėti tiesą. Telefono žinutė, kuria spekuliuoja Sacharukas, yra rašyta beveik prieš metus, 2010 metų vasario mėn., kai dar jokių apkaltos procesų nebuvo nė iš tolo matyti ir kai vienos Tautos prisikėlimo frakcijos žmonės pradėjo nuožmų karą vieni prieš kitus. Su Sacharuku mes – to paties Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto nariai, todėl esame bendravę įvairiais klausimais.

Ši konkreti telefono žinutė buvo atsakas į Sacharuko man prieš tai per pokalbį iškeltus priekaištus, neva Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų frakcija renka prieš jį parašus. Nustebau, nes tokio dalyko nebuvau girdėjusi. Kadangi rytą frakcijos posėdyje neteko dalyvauti, paklausiau kolegų, ką jie nutarė dėl parašų, rodos, laikinajai tyrimo komisijai sudaryti, rinkimo. Gavusi atsakymą, kad frakcija nutarė nesikišti, tai ir parašiau Sacharukui.

Štai tokios aplinkybės, mieli kolegos.

O dabar – du sakiniai Aleksandrui Sacharukui.

Pirmas: Aleksandrai, jei būčiau vyras, žinočiau, ką dabar turiu daryti.

Antras ir paskutinis: manęs nei išgąsdinsi, nei pažeminsi tokiu savo elgesiu, nes tvirtai tikiu – melas niekada nenugalės tiesos.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius