-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 24

R.Karbauskis paprašė nesvarstyti jo kandidatūros – Šiaulių rajonas liks be garbės piliečio

Seimo nariui Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos lyderiui Ramūnui Karbauskiui paprašius nesvarstyti jo kandidatūros, Šiaulių rajonas šiemet liks be garbės piliečio.
Ramūnas Karbauskis
Ramūnas Karbauskis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Situacija bloga – anksčiau būdavo Kuršėnų garbės pilietis, šiemet pirmą metą rinkome rajono ir apgailestauju labai, kad susiklostė tokia situacija – nuostatai nenumatė, kad gali būti antras. (...) Pirmas blynas prisvilo“, – BNS antradienį sakė Šiaulių rajono meras Antanas Bezaras.

Siūlymas suteikti R.Karbauskiui garbės piliečio vardą turėjo būti svarstytas antradienio tarybos posėdyje, tačiau atsižvelgus į paties Seimo nario prašymą, jis iš darbotvarkės išbrauktas.

„Kai buvo jis įvertintas, dar tų skandalų nebuvo. Nuopelnai rajone – ir vaikams stovyklos, ir Naisių vasaros festivaliai. O šiandien iš tarybos buvo išimta jo paties prašymu“, – sakė meras.

R.Karbauskio kandidatūrą komisija atrinko iš keturių pretendentų. Politiką siūloma įvertinti už jo nuopelnus Naisių bendruomenei, paramą steigiant vaikų dienos centrą. Pasak A.Bezaro, kreipimęsi į tarybą su prašymu jo kandidatūros nesvarstyti, R.Karbauskis nurodo, kad gerus darbus rajone darys ir toliau.

Praėjusią savaitę kilo skandalas dėl R.Karbauskio bendrapartietės Gretos Kildišienės motinos automobilio išperkamosios nuomos sutarties su R.Karbauskio valdomu „Agrokoncernu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius