Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 27

Rasta įmonė, nugriausianti nelegalius statinius Nidoje

Pagaliau pavyko rasti bendrovę, kuri turėtų nušluoti daugiau kaip prieš pusantrų metų Nidoje, Skruzdynės gatvėje, savavališkai išdygusius statinius.
Šiemet didžiausio atgarsio sulaukė statybos Neringoje, kai netoli Thomo Manno namelio Skruzdynės gatvėje išdygo nauji statiniai.
Didelio atgarsio sulaukė statybos Neringoje, kai netoli Thomo Manno namelio Skruzdynės gatvėje išdygo nauji statiniai. / „15min“ archyvo nuotr.
Temos: 2 Nida Medis

Griovimo darbus Kretingos bendrovė „Multimedis“ atliks už 51,5 tūkstančio litų. Ji išrinkta iš trijų konkurse dalyvavusių pretendenčių, rašo „Lietuvos rytas“.

Tai jau antras konkursas dėl šių nelegalių statinių griovimo. Klaipėdos apskrities viršininko administracijai ne iškart pavyko rasti statybininkus, kurie įvykdytų teismo sprendimą ir nugriautų statinius.

„Pirmajame konkurse panoro dalyvauti 3 bendrovės. Apskaičiavome, kad optimali griovimo darbų kaina – 50 tūkst. litų.

20 tūkst. litų už darbus pasiūliusi bendrovė tąkart pasitraukė, kitų dviejų įkainiai buvo 150 ir 170 tūkst. litų. Toks didelis pasiūlytų kainų skirtumas privertė skelbti naują konkursą“, – aiškino Klaipėdos apskrities viršininko administracijos sekretorius Vaidotas Linkus.

Pakartotiniame konkurse vėl dalyvavo 3 įmonės. Dėl kainos su jomis tartasi derantis. Teismas jau seniai nusprendė, kad be jokių leidimų Nidoje atsiradę pastatai turi būti nugriauti, ir išdavė vykdomąjį raštą šiems darbams. Bet statinių savininkas Arvydas Lapinskas nenurimsta. Jis skundžia visus teismų sprendimus.

Neseniai Klaipėdos apygardos teismas paliko nepakeistą Klaipėdos apylinkės teismo sprendimą, kuris įsigaliojo iškart, – neteisėti statiniai turi būti nugriauti per 40 dienų.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius