Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 27

NATO oro policija 3 kartus lydėjo Rusijos orlaivius

Birželio 20-26 dienomis NATO oro policijos funkcijas Baltijos šalyse vykdantys naikintuvai tris kartus kilo atpažinti ir lydėti tarptautinėje oro erdvėje virš Baltijos jūros skridusių Rusijos Federacijos karinių orlaivių, praneša Krašto apsaugos ministerija.
Naikintuvas F-22
Naikintuvas F-22 / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Oro policija NATO

Birželio 23 dieną NATO oro policijos funkcijas Baltijos šalyse vykdantys naikintuvai atpažino ir palydėjo tarptautine oro erdve virš Baltijos jūros iš žemyninės Rusijos Federacijos dalies link Kaliningrado srities skridusius orlaivius IL-20 (skrido su planu, palaikė ryšį su skrydžių valdymo centrais ir su išjungtu radiolokaciniu atsakikliu) ir T-134 (skrido su planu, palaikė ryšį su skrydžių valdymo centrais ir su įjungtu radiolokaciniu atsakikliu), taip pat iš Kaliningrado srities ir atgal skridusius 2 naikintuvus Su-27 (jie skrido be išlanksto pateikto skrydžio plano, nepalaikė ryšio ir nebuvo įsijungę radiolokacinių atsakiklių).

Birželio 24-ąją NATO oro policijos funkcijas Baltijos šalyse vykdantys naikintuvai atpažino ir palydėjo tarptautine oro erdve virš Baltijos jūros iš Kaliningrado srities link žemyninės Rusijos Federacijos dalies skridusį orlaivį IL-18, kuris buvo pateikęs skrydžio planą, palaikė radijo ryšį su skrydžių valdymo centrais ir skrido su įjungtu radiolokaciniu atsakikliu.

Birželio 25 dieną NATO oro policijos funkcijas Baltijos šalyse vykdantys naikintuvai buvo pakelti identifikuoti ir palydėti Rusijos Federacijos karinį orlaivį, skridusį į Kaliningrado sritį tarptautine oro erdve virš Baltijos jūros. Identifikuotas Rusijos Federacijos orlaivis IL-20, kuris buvo pateikęs skrydžio planą ir palaikė radijo ryšį su skrydžių valdymo centrais, tačiau skrido su išjungtu radiolokaciniu atsakikliu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius