Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 19

Renatos Cytackos likimo poste klausimo Jaroslavas Neverovičius nekels iki įgaliojimų grąžinimo liepą

Energetikos ministras Jaroslavas Neverovičius sako nematantis prasmės šiuo metu spręsti viceministrės Renatos Cytackos likimo poste klausimo, nes Vyriausybė liepą po prezidento rinkimų grąžins įgaliojimus.
Renata Cytacka
Renata Cytacka / Energetikos ministerijos nuotr.

Lietuvos lenkų rinkimų akcijos į ministrus deleguotas J.Neverovičius užsiminė, kad tuo atveju, jei po naujai išrinkto šalies vadovo priesaikos ir Ministrų kabineto peržiūros liks vadovauti ministerijai, R.Cytackos į komandą nekvies.

„Nematau didelio poreikio kalbėti apie tuos dalykus dabar, aš su ja kalbėjausi, pasakiau, ką manau apie tokį elgesį, bet kai mano paties Vyriausybės nario pažymėjimas iki liepos 12 dienos, aš nesiimsiu dabar kažkokių griežtų veiksmų, bet atitinkamai, jeigu liksiu dirbti, irgi tam tikras išvadas sau pasidariau“, – klausiamas, ar svarsto R.Cytackos likimo poste klausimą, Seime trečiadienį žurnalistams sakė J.Neverovičius.

BFL/Butauto Barausko nuotr./Energetikos ministras Jaroslavas Neverovičius
BFL/Butauto Barausko nuotr./Energetikos ministras Jaroslavas Neverovičius

Klausiamas, ar tai reiškia, jog po prezidento rinkimų atnaujintoje Vyriausybėje R.Cytackos nebebus, J.Neverovičius atsakė: „Aš kaip ir pasakiau – iki liepos 12 dienos turiu Vyriausybės nario pažymėjimą, čia ne tiek daug ir liko, o toliau aš sau išvadas pasidariau, kas susiję su komandos formavimu.“

Pati viceministrė BNS sako savo privataus elgesio nekomentuojanti.

„Savo privataus elgesio nekomentuoju. Čia (į Seimo komitetą – BNS) atėjau kaip viceministrė, o ne privatus asmuo, ir nieko nekomentuosiu, kas nesusiję su mano pareigomis“, – BNS trečiadienį Seime sakė R.Cytacka.

R.Cytackos likimo poste klausimą buvo iškėlęs premjeras socialdemokratas Algirdas Butkevičius, kai sausį ji išplatino viešą laišką, kuriame prezidentę Dalią Grybauskaitę pavadino melage. J.Neverovičius viceministrės neatleido sakydamas, kad dėl minėto R. Cytackos pareiškimo jis kalbėjosi su viceministre ir sutarė, jog ateityje tokių poelgių bus vengiama.

Vėl R.Cytackos elgesį premjeras su energetikos ministru aptarė, kai ši minint Nepriklausomybės dieną prie savo privataus namo neiškėlė valstybės vėliavos, kaip reikalauja įstatymas.

R.Cytacką ir J.Neverovičių į pareigas delegavo Lietuvos lenkų rinkimų akcijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius