Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 27

Renkamas vardas lietuviškam troleibusui!

Į viešojoje erdvėje kilusį šurmulį dėl pirmųjų lietuviškų troleibusų pavadinimo jų kūrėjai sureagavo žaibiškai – inicijuotas geriausio lietuviško troleibuso pavadinimo konkursas. UAB „Vilniaus troleibusai“ kviečia plačiąją visuomenę iki lapkričio pabaigos drauge išrinkti lietuviškam viešojo transporto „pirmagimiui“ patį geriausią vardą.
„Vilniaus troleibusai“
„Vilniaus troleibusai“

„Kilusios diskusijos dėl pavadinimo mums labai svarbios, nes visuomenės aktyvumas tik dar kartą patvirtino, kad mūsų sprendimas gaminti lietuviškus troleibusus buvo teisingas“, – sako UAB „Vilniaus troleibusai“ generalinis direktorius Vidmantas Romualdas Striška. – Iš daugybės atgarsių galime spręsti, kad nauji troleibusai ypač reikalingi žmonėms, kad mūsų sugalvotą ir sėkmingai įgyvendinamą idėją žmonės entuziastingai palaiko, ir tai svarbiausia. O pirmųjų lietuviškų troleibusų vardatėviais kviečiame tapti visus, kurie jais važinės ir, tikime, džiaugsis.“

Pasak V. Striškos, ir šį, kaip ir visus esminius pastarojo meto sprendimus, padiktavo veiklos prioritetai – socialiai atsakingos įmonės požiūris į visuomenę ir jos poreikius.

Brangstant degalams, elektrinės transporto priemonės yra ekologiška ir perspektyvi idėja. Naujų lietuviškų troleibusų surinkimo projekto imtasi kaip optimaliausios troleibusų parko atnaujinimo galimybės. Tai daroma iš įmonės bei banko lėšų, kurios buvo numatytos kapitaliniam troleibusų remontui, o veiklų optimizavimas leido sutaupyti apie 8,8 mln. Lt ir išsaugoti kvalifikuotų specialistų darbo vietas.

Kartu įmonė, taupydama lėšas, stengiasi optimizuoti ir troleibusų eismą. Pavyzdžiui, Antakalnio gatvėje, ties Šilo tiltu ir Žolyno gatvėje ties sankryžomis įrengti kairieji posūkiai leido sutaupyti ne tik nemažai laiko kaskart troleibusams grįžtant iš reiso, bet įgalino ir „taupyti kilometrus“, taigi, ir mažinti finansinius kaštus.

„Vilniaus troleibusų“ vadovas tikisi, kad šis konkursas, kuriame kviečiama aktyviai dalyvauti visa neabejinga visuomenė, įmonei bus dar vienas akstinas įgyvendinant viziją: nauji, ekologiški ir patogūs troleibusai, svetingi uniformuoti jų vairuotojai – ir patenkinti keleiviai, kurie, patys išrinkę mieliausią ausiai lietuviškų troleibusų pavadinimą, juos labiau ir tausotų. 

Išrinkime vardą lietuviškam troleibusui: Jūsų idėjų laukiama iki lapkričio 28 d. el. paštu reklama@troleibusai.lt arba adresu Žolyno g. 15, 10209 Vilnius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius