Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 09

Rotariečiai dalijo lipdukus, agituojančius neduoti kyšių policijai

Šį rytą Vilniaus Lietuvos Tūkstantmečio ir Vilniaus Gedimino Rotary klubų nariai vairuotojams dalijo lipdukus, skatinančius neduoti kyšių policijai. Tai jau ketvirtus metus organizuojama akcija.
Akcija „Aš neduodu kyšio“
Akcija „Aš neduodu kyšio“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Rotary

Viena jos dalis yra lipdukų „Aš neduodu kyšių“ dalinimas vairuotojams, skatinant jų sąmoningumą neduoti kyšių kelių patruliams. Antroji akcijos dalis yra bendradarbiavimas su Lietuvos policija. Pareigūnai, ant policijos automobilių užsiklijavę akcijos lipduką „Aš neimu kyšių“, varžosi, kas sulaikys daugiau vairuotojų, kurie jiems siūlo kyšius. Metų gale labiausiai pasižymėję kelių patruliai apdovanojami rotariečių ir kitų akcijos partnerių prizais.

Kyšininkavimas atrodo smulki problema, bet nuo jos užsisuka didelis neigiamo elgesio ratas

„Kyšininkavimas atrodo smulki problema, bet nuo jos užsisuka didelis neigiamo elgesio ratas. Nesilaikant vieno įstatymo ar taisyklės, pradedama nesilaikyti ir kitų. Toks elgesys generuoja neigiamą aplinką ir nesažiningumo atmosferą valstybėje. Mes stengiamės, paskatinti žmones pamąstyti, ar tikrai to reikia jų gyvenime ir ar negalima gyventi be šių pažeidimų. Nustojus daryti tokius smulkius pažeidimus kaip kyšininkavimas, visuomenė pradeda nedaryti ir stambesnių pažeidimų, užsisuka pozityvaus mąstymo, pasitikėjimo savo veiksmais ir vertybėmis ratas“, – sako Paulius Dambrauskas, Vilniaus Lietuvos Tūkstantmečio Rotary klubo prezidentas.   

KAS YRA ROTARY?

ROTARIEČIŲ AKCIJOS AKIMIRKOS ANKSTESNIAIS METAIS:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius