-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 25

Rudeninė „Mamų mugė“ Kaune: dvigubai daugiau dalyvių ir trigubai daugiau savanorių

Dar tik metus Lietuvoje gyvuojantis sezoninis dėvėtų daiktų komisas „Mamų mugė“ auga kaip ant mielių. Antrą kartą Kauno prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ rugsėjo 26 -28 dienomis vyksianti mugė šįkart išsiplėtė per visą ekspozicijų salės erdvę. Prie iniciatyvos prisijungė dvigubai daugiau dalyvių ir trigubai daugiau savanorių.
Mamų mugės prekės
Mamų mugės prekės / „Mamų mugės“ organizatorių nuotr.

„Į šį ketvirtadienį prasidedantį rudens-žiemos komisą prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ užsirašė tris kartus daugiau savanorių, nei pavasarį. Džiaugiuosi, kad kaunietės įvertino savanorystės naudą – juk tos, kurios ateina padėti rengti mugę, pačios gali apsipirkti joje anksčiau, nei ji atidaroma visiems lankytojams“, – sakė „Mamų mugės“ sumanytoja ir organizatorė Jurga Barbora Jauniškienė. Rudens mugė pradės veikti jau šį ketvirtadienį nuo 10 valandos „Megos“ parodų salėje II aukšte.

Palyginus su pavasarį vykusiu komisu, rudenį gerokai išaugo savanorių, dalyvių bei prekių skaičius.

Prieš pusmetį pirmą kartą Kaune vykusiai „Mamų mugei“ užteko dviejų trečdalių ekspozicijų salės antrajame prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ aukšte.

Šiemet vaikų ir paauglių drabužiai, batai ir daiktai užims visą salės plotą –1200 kvadratinius metrus. Šioje erdvėje lankytojai galės rinktis iš dešimtimis tūkstančių skaičiuojamų pigių ir kokybiškų drabužių, batų ar kitų daiktų savo atžaloms.

„Mamos labai azartiškai rengiasi šiai mugei. Kai kurios net kelis kartus grįžta su glėbiu daiktų – mat parvykusios namo suranda dar daugiau dalykų, kuriuos norėtų parduoti kitoms šeimoms“, – pasakojo Kauno „Mamų mugės“ vadovė Vaida Babeckienė.

Ji taip pat pasakojo, kad jau per prekių pridavimui skirtas kelias dienas organizatoriai sulaukė ne vieno klausimo, kada bus galima apsipirkti. „Tai rodo, kad poreikis rengti tokias muges yra tikslingas ir laukiamas“, – sakė Vaida.

Tris dienas Kauno prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ vyksiantis gerų dėvėtų daiktų komisas paaugliams, vaikams ir kūdikiams bus atviras visiems nuo ketvirtadienio iki šeštadienio. Pirmųjų lankytojų komisas lauks jau rugsėjo 26 dieną, o paskutinę komiso dieną – rugsėjo 28-ąją pažymėtoms prekėms bus taikoma 50 proc. nuolaida.

Mugės darbo valandos – 10-19 val. Įėjimas nemokamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius