Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 05

Rudens spalvomis kauniečius džiugins tradicinė Sodininkų mugė

Artėjantį savaitgalį prekybos ir laisvalaikio centras „Mega“ bei Klaipėdoje įsikūręs prekybos parkas „Banginis“ visus miestiečius pakvies apsilankyti kasmetinėje Sodininkų mugėje. Spalio 8-9 dienomis šurmuliuosianti mugė padės pasiruošti rudens darbams ir nustebins įvairove – rudens sezono gėrybes ir sodo reikmenis siūlys daugiau nei 150 prekeivių.
Sodininkų mugės akimirka
Sodininkų mugės akimirka / Organizatorių nuotr.

Statybos, remonto ir buities prekių tinklas „Senukai“ sodininkų muges organizuoja kiekvieną rudenį ir pavasarį. Rudeninėje mugėje apsilankę kauniečiai ir klaipėdiečiai galės įsigyti ne tik sodinukų ir dekoratyvinių augalų, bet taip pat ir rudeninio derliaus gėrybių, kaimiškų maisto produktų bei amatininkų dirbinių. Iš visos Lietuvos suvažiavę sodininkai konsultuos pirkėjus augalų sodinimo ir priežiūros klausimais, patars, kokius augalus rinktis aplinkos gražinimui.

Organizatorių nuotr./Sodininkų mugės akimirka
Sodininkų mugės akimirka

„Rudeninė mugė tapo smagia savaitgalio pramoga visai šeimai. Kiekvienais metais pasižvalgyti po prekių asortimentą ir pasidžiaugti jaukia rudens nuotaika užsuka vis daugiau lankytojų. Čia vienoje vietoje ir už prieinamą kainą pirkėjai gali rasti viską, ko reikia sodui, jaukiai aplinkai ir namams“, – sakė prekybos centrus „Mega“ ir „Banginis“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė.

Kaune (Islandijos pl. 32) ir Klaipėdoje (Šilutės pl. 35/35A) vyksiančios sodininkų mugės vyks šeštadienį nuo 8 iki 17 ir sekmadienį nuo 8 iki 16 valandos.

Pavadinimas
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius