-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 03

„RyRalio“ su gimtadieniu pasveikins ir Nica Brooke

Šeštadienį į Kauną atsikrausto „RyRalio“ gimtadienis – penktadienį jis švenčiamas sostinėje. Didžėjų tandemą sveikins ne tik artimiausi draugai, bet ir garbinga viešnia iš JAV Nica Brooke.
Dar visai neseniai kauniečių tandemas su amerikiete Nica Brooke koncertavo Gruzijos sostinėje Tbilisyje.
Dar visai neseniai kauniečių tandemas su amerikiete Nica Brooke koncertavo Gruzijos sostinėje Tbilisyje. / Organizatorių nuotr.

Įspūdingomis gimtadienio šventėmis garsėjantys „RyRalio“ per pastaruosius metus, skleisdami savo muziką, apkeliavo bene pusę pasaulio ir surengė begalę vakarėlių.

Už didžėjaus pulto šeštadienį stos Jovani, Modaco bei patys gimtadienio kaltininkai Lauris Lee ir Karalius. Tiesiai iš Kalifornijos didžiosios progos paminėti atvykstanti dainininkė Nica Brooke Lietuvoje lankysis trečią kartą. Du kartus ištiestomis rankomis Lietuvoje sutikta aksominio balso savininkė šį kartą žada ilgesnį - net valandos trukmės koncertą. 

„Per mūsų gimtadienį norime matyti visus brangiausius ir tuos, kurie prisidėjo prie mūsų veiklos pastaruosius 7 metus. Viena tokių - Nica. Ji ne tik nuostabi atlikėja, bet gera mūsų draugė. Esame dėkingi  likimui, kad sutikome ją. Taip gimė ne tik puikūs kūriniai „Sultry Blue“ bei „Dance Out Loud“, bet ir turėjome galimybę pakeliauti, koncertuoti kartu bei patirti įdomių nuotykių“, - sakė Lauris Lee.

Sėkmingai į pramogų verslą įsisukęs Lauris Lee ir Karalius Kaune atidarė savo šokių muzikos ir kokteilių barą „Pop Star Bar“, kuriame šeštadienį, nuo 20 val., startuos gimtadieninė fiesta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius