Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 23

Šalia prezidentų rezidencijų tylomis parduoti keli butai

Prestižiniame Vilniaus Turniškių mikrorajone šalia prezidentų rezidencijų parduodami butai ir kitos patalpos – visų objektų vertė yra apie 10 mln. Lt.
Turniškės
Turniškės / „Scanpix“ nuotr.

Tačiau šiandien prezidentės kaimynystė kainuoja 300 tūkst. Lt. Už maždaug tokią kainą prieš kelis mėnesius parduoti 3 butai, pranešė portalas lrytas.lt.

Teigiama, kad tokio masto privatizaciją paskatino pablogėjusi turtą valdančios valstybinės įmonės finansinė padėtis.

Kaip pažymi portalas, skelbimo tokį nekilnojamąjį turtą siūlančiuose interneto svetainėse nėra. Informacija apie butų Turniškėse pardavimą skelbta tik Valstybės turto fondo tinklalapyje. Apie parduodamus butus nieko nežinojo ir nekilnojamojo turto rinkos specialistai.

Vieną iš trijų butų Turniškių gatvės 13-ame name kovą įsigijo bendrovė „GK Klinika“. Jos vadovas Karapetas Babajanas jau anksčiau yra įsigijęs butą buvusiame nomenklatūros rajone. Tame pačiame 13-ame Turniškių gatvės name butą nusipirko ir Babajano klinikos gydytoja Jūratė Grigaitienė.

Prieš trejus metus Turniškėse paslapčia parduodami kotedžai sukėlė skandalą aukštuose valdžios sluoksniuose. Ši kotedžų istorija kainavo postus Vyriausybės kancleriui, valstybinės bendrovės vadovui ir dviem kotedžų pirkėjams – prezidento patarėjams Edminui Bagdonui ir Ryčiui Muraškai. Tuomet viešai žadėta, kad panašių istorijų nepasikartos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius