Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 11 25

Saugaus elgesio mokys animacija (video)

Policijos departamentas prie Vidaus reikalų ministerijos tęsia naujus projektus, skirtus vaikams ir jaunimui. Policija sukūrė 9 animacinius filmukus, kuriuose Lietuvos policijos simbolis, vaikų bičiulis Amsis, dalija patarimus vaikams.
Vaikai
Vaikai / Photos.com

Žiūrėdami filmukus vaikai sužinos, kaip saugiai elgtis kelyje, tinkamai pereiti gatvę, įsitikins saugos diržų būtinybe. Animacijos priemonėmis vaizdžiai pademonstruota atšvaitų nauda, patariama, kaip elgtis pastebėjus vagystę, ką daryti, jei paskambino telefoniniai sukčiai. Blogai besielgiančius vaikučius filmukų herojus Amsis bandys sugėdinti ir ragins neskriausti silpnesnių ir nevagiliauti, praneša Policijos departamentas.

„Norime prisibelsti į vaikų sąžinę, sudominti ir įtikinamai parodyti saugaus elgesio naudą, o animacija – viena iš tinkamiausių ir patraukliausių formų“, – teigia su vaikais dirbantys policijos nepilnamečių reikalų pareigūnai.

Lietuvos policija kviečia vaikus bendrauti su savo bičiuliu Amsiumi. Parašyti laišką policijos bičiuliui Amsiui galite el. paštu: amsis@policija.lt.

Visus Amsiaus animacinius filmukus galite peržiūrėti Policijos departamento interneto svetainės skyriuje Vaikams – Animaciniai Amsiaus patarimai: http://www.policija.lt/lt/animacija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius