Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 31

Saulėlydžio komisijoje – siūlymas Švietimo ir mokslo ministerijai išbandyti naują veiklos efektyvumo vertinimo metodiką jai pavaldžiose įstaigose

Šiandien posėdžiavusi Saulėlydžio komisija įvertino Švietimo ir mokslo ministerijos ir įstaigų prie ministerijos valdymo tobulinimo rezultatus ir atkreipė ministerijos dėmesį į būtinybę įvertinti jai pavaldžių įstaigų veiklos efektyvumą.
Švietimo ir mokslo ministerija
Švietimo ir mokslo ministerija / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Komisija rekomendavo Švietimo ir mokslo ministerijai, bendradarbiaujant su Ministro Pirmininko tarnyba, atlikti ministerijai pavaldžiose įstaigose bandomąjį veiklos efektyvumo vertinimą. Pagal Ministro Pirmininko tarnybos parengtą vertinimo metodiką įstaigos veiklą turėtų įsivertinti pats įstaigos vadovas ir tik vėliau vertinimą atliktų ministerijos valdymo tobulinimo darbo grupė. Jei ši metodika pasiteisins, ateityje bus siūloma ją taikyti ir kitose ministerijose.
 
Komisija, susipažinusi su viešųjų įstaigų, kuriose Kūno kultūros ir sporto departamentas prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės įgyvendina dalininko ar savininko teises ir pareigas, veikla pavedė šiam departamentui parengti aiškų viešųjų įstaigų pertvarkos planą ir jį pateikti Saulėlydžio komisijai. Taip pat pasiūlė patikslinti viešosioms įstaigoms keliamus tikslus ir siektinus veiklos rezultatus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius