Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 24

Savaitgalio kodas: kalėdinis šurmulys

Per Kalėdas namuose nenorintiems užsibūti klaipėdiečiams siūloma ir pašokti, ir pasipuošti šventiniais kostiumais arba pasimėgauti spektakliais, o mažieji galės pasivažinėti šunų tempiamose rogutėse. Tad patepam slides ar rogutes ir – pirmyn!
I.Bieliauskaitė ir jos brolis R.Bieliauskas stengiasi nepraleisti nei vienų šunų kinkinių sporto varžybų.
Vaikai galės pasivėžinti Sibiro haskių traukiamomis rogutėmis. / I.Ozturhan/15min.lt nuotr.

Linksmybės Teatro aikštėje

Teatro aikštėje šeštadienį šurmuliuos Kalėdų miestelis.

Vasarą miestiečius į senamiestį kvietę ir smagų šurmulį kėlę šventės organizatoriai ir šįkart žada, jog renginyje nebus kada nuobodžiauti. Senamiesčio verslininkai šventėje vėl pristatys savo kulinarinius gebėjimus, o kad šaltis nebūtų baisus – pasirūpins karštais gėrimais.

Šventinį ūpą visiems susirinkusisiems kels ir smagiai patrepsėti ant sniego kvies kapelos „Mingė“ muzikantai. Į renginį laukiama atvykstant ir gražiausių metų švenčių šeimininko – Kalėdų Senelio, o didžiausią siurprizą visiems mažiesiems rengia šiaurinių šunų – Sibiro haskių veislynas „Velnio malūnas“. Nuostabių šunelių kinkinys ir jo vedlė Ingrida Bieliauskaitė vaikams žada nepakartojamą pramogą – pasivėžinimą Sibiro haskių traukiamomis rogutėmis.

Kada – šeštadienį šventė prasideda nuo nuo vidurdienio, koncerto ir visų linksmybių bei siurprizų pradžia – 15 val.

Kiek – nemokamai.

Kalėdinė Venecija

Šeštadienį su kaukėmis ir prašmatniais kostiumais užsukti į kalėdinį Venecijos karnavalą kviečia naktinis klubas „Dr.Who“.

Stilinga maskuotė garantuoja anonimiškumą, tačiau visas nakties kortas dar labiau sumaišys nenuspėjami reiškiniai – iš po klubo skliautų pažirs sniegas, spindesiu apgobs konfeti pūga, akins ugnies šou. Taip pat netrūks šokėjų, oro akrobatų, mimų ir žonglierių pasirodymų.

Kada – šeštadienį, durys atidaromos 22.30 val.

Kiek – išankstiniai bilietai – 20 Lt. Su klubo lojalumo kortelėmis „Gold“ ir „Platinum“ 5 Lt nuolaida, su „Diamond“ – nemokamai. Išankstinius bilietus galima įsigyti klubo „Dr.Who“ biure „Amberton Klaipėda“ viešbučio (senasis pastatas) 11 aukšte.

Eelektroninės muzikos ir kabarė vakarėliai

Po kalėdinės vakarienės renginių salė „Vakaris“ kviečia kabarė spektaklio premjerą, kurią pristato garsus Lietuvos prodiuseris Arūnas Matačius ir Gyčio Ivanausko teatras.

Specialiai šiam renginiui sukurtą kalėdinį elektroninį garso takelį gyvai atliks „Silence“ muzikinės šeimos nariai Leon Somov ir Few Nolder.

Garsus Lietuvos choreografas G.Ivanauskas dovanos šventišką kabareto spektaklį. Jame, be šokio pasirodymų, laukia ir visame pasaulyje populiarumą sugrąžinusio klasikinio striptizo, arba burleskos, programa.

Kada – šeštadienį durys atidaromos 23 val.

Kiek – 63 litai.

Antrąją Kalėdų dieną, gruodžio 26-ąją, „Vakaryje“ vyks šventiškas susitikimas su lietuviškos muzikos duetu Leon Somov & Jazzu, kuris pajūrio publikai ruošia trigubą dovaną: naujausio savo albumo „Score” pristatymą, garsiausius hitus bei specialią kalėdinių dainų programą.

Kartu scenoje pasirodys jų nuolatiniai talkininkai – broliai Marijus (mušamieji) ir Domas (boso gitara) Aleksos.

Kada – sekmadienį, durys atidaromos 19 val.

Kiek – 43 litai.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius