Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 19

Savaitgalio kodas: lapkritį miestas nemiega!

Šį savaitgalį namuose nenorintys sėdėti kauniečiai turės tiek pasirinkimo variantų, jog kartais norėsis persiplėšti.
Grupė „Skylė“ ir Aistė Smilgevičiūtė naują albumą „Broliai“ pristatys šeštadienį „Combo“.
Grupė „Skylė“ ir Aistė Smilgevičiūtė naują albumą „Broliai“ pristatys šeštadienį „Combo“. / Grupės archyvo nuotr.

Muzikinės pasakos suaugusiems

Šįvakar Kauno menininkų namuose savo albumą „Murmeklės suaugusiems“ pristato Andrius Zalieska, geriau žinomas kaip Zala, ir Aurimas Driukas.

Grupės nuotr./Andrius Zalieska - Zala
Grupės nuotr./Andrius Zalieska - Zala

Zala melomanams geriausiai pažįstamas kaip klausytojų itin mylimos folkroko grupės „Arbata“ vokalistas, o jo kūrybinio partnerio A.Driuko muzikinis horizontas itin platus: Aurimas muzikuoja su Alina Orlova, grupėmis „Siela“, „IR“, taip pat projekte „Golden Parazyth“. Kaip patys sako, kažkada kažkur ir kažkaip susitikę jie nusprendė kurti. Bendro vaisiaus ilgai laukti nereikėjo – ką tik pasirodė albumas „Murmeklės suaugusiems“.

Albumas patiks tiems, kurie mėgsta pasižvalgyti į dangų, mąsto apie meilę ir vienatvę. Visos istorijos papasakotos Mikės Pūkuotuko ir kitų filosofų lūpomis“, – šmaikštavo albumo kūrėjai, perspėję ir apie galimą šalutinį klausymosi poveikį – ramybę ir norą pakilti į dangų debesėliu. Tiems, kurie dar neapsisprendė, eiti į albumo pristatymo koncertą ar ne, pateiksime dar porą pavardžių – Domantas Razauskas ir Ieva Narkutė, taip pat dalyvausiantys renginyje.

Kur: Kauno menininkų namai, kada: lapkričio 19 d., 18 val., kiek: 20 Lt.

Išskirtinės „Dizaino dienos'10“

Vos tik spėję atsigauti nuo Studentų dienų maratono Kauno akademinio jaunimo atstovai ir širdyje studentais vis dar besijaučiantys kitų amžiaus grupių atstovai kviečiami pasinerti į naują šėlsmą – rytoj vyksiantį renginį „Dizaino dienos 2010“. Organizatoriai žada, kad 14-us metus ateities dizainerius pristatanti šventė šiemet bus išskirtinė: joje bus pristatyti ne tik konkursiniai gabiausių būsimų dizainerių darbai, bet ir bendras garsių Lietuvos mados profesionalų, kurių pavardės laikomos paslaptyje, bei jaunų kūrėjų modelis. Kaip ir anksčiau, renginys vyks „Miesto sode“, kurio interjerą specialiai šiam vakarui „pakoreguos“ studentai.

22 val., pasibaigus iškilmingajai daliai, publika bus pakviesta pasilinksminti naktiniame klube „Siena“, kur skambės kompozitoriaus ir atlikėjo Lino Adomaičio muzika ir bus pristatoma unikali nertų maudymosi kostiumėlių kolekcija.

Kur: restoranas „Miesto sodas“ ir klubas „Siena“, kada: lapkričio 20 d., nuo 19 val.

Aistė Smilgevičiūtė, „Skylė“ ir broliai partizanai

Daugiau nei metus brandintas naujas Aistės Smilgevičiūtės, Roko Radzevičiaus ir grupės „Skylė“ albumas „Broliai“ nuo muzikos prekių lentynų pradėtas šluoti vos tik pasirodęs. Lygiai taip pat staiga dingsta ir bilietai į albumo pristatymo koncertus. Tačiau patekti į Kaune numatytą renginį dar yra šansų. Žinoma, tik tiems, kurie vos perskaitę šią informaciją, puls ieškoti bilietų – nes koncertas „Combo“ vyks rytoj. Pasak A.Smilgevičiūtės, naujajame albume autentiškos partizanų dainos įvilktos į šių dienų kartai priimtiną muzikos ir poezijos formą. Taip pat skamba ir visiškai nauji, autoriniai grupės narių tekstai.

Kur: restoranas-klubas „Combo“, kada: Lapkričio 20 d., 21 val., kiek: 40–80 Lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius