-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 03 04

Savaitgalio kodas: nuo salsos iki Sashos Song

Pirmasis kalendorinio pavasario savaitgalis Klaipėdoje žada pačią įvairiausią programą. Judinti kojas jau gali pradėti ir salsos mėgėjai, ir dainininko Sasha Song gerbėjai.
Naktiniame klube „Kiwi“ šeštadienį koncertuos britas Stu Hirst.
Naktiniame klube „Kiwi“ šeštadienį koncertuos britas Stu Hirst. / Organizatorių nuotr.

Penktadienį naktiniame klube „Dr.Who“ publikai vėl koncertuos Sasha Song. Atvykęs į uostamiestį jis nuolat suburia gerbėjų būrį. Ne kartą  „Dr.Who“ koncertavęs Sasha Song šį kartą pristatys muzikines naujienas:  „Panelė“, „Say „yes“ to Life“ ir kitus kūrinius. Dainininkui pritars vokalistė Nora Strolytė ir profesionalių muzikantų pajėgos.
Po koncerto publiką linksmins DJ 2sys.

Kada – penktadienį, 23 d.

Kiek – 20 litų.

Prisimins praėjusį dešimtmetį

Šeštadienį naktinis klubas „Dr.Who“ jaunajai kartai ruošia edukacinę programą – skambės dešimtojo dešimtmečio muzika. Iš kolonėlių veršis tokia muzika kaip klube jau koncertavusių „Snap“, grupių „Technotronic“, „MC Hammer“, „East 17“ ir kitų auksiniai „gabaliukai“. 

Programą „90's live“ klubui paruošė Jurgis Brūzga. Vokalistas į uostamiestį atsiveš stiprias muzikantų pajėgas, tarp kurių: ir „Saulės kliošo“, „Migloko“, „Bekešo vilkų“ nariai.

Kada – šeštadienį, nuo 24 val.

Kiek – 20 litų, su lojalumo kortele „Gold“ 10 litų. 

Gros svečias iš Jungtinės Karalystės

Naktinis klubas „Kiwi“ jau rengiasi savaitgaliniui vakarėliui su britų Stu Hirst. Klaipėdiečiams pavyko prisivilioti geidžiamą prodiuserį ir trokštamu vakarėlių „vinimi“ vadinamą didžėjų. Nuo
to laiko, kai dienos šviesą išvydo hitu tapęs „Rhythmique”, Stu Hirst buvo pripažintas kaip išskirtinio ir netradicinio skambesio autorius.

Jis ir kuria muziką, remiksuoja, prodiusuoja, ir dirba įrašų kompanijoje. Kaip praneša naktinis klubas „Kiwi“, koks tas populiariojo Stu Hirst braižas, supras tik pabuvę jo klube.

Kada – šeštadienį, nuo 22 val.

Kiek – iki 23 d. pirmajam šimtui žmonių nemokamas, kitiems – 10 litų.

Klube varžysis salsos šokėjai

Naktinis klubas „Martini“ šeštadienį pakvies į salsos čempionatą. Nuo 21 val. klube bus rengiamas tarptautinio konkurso „Baltic Salsa Show Cup“ finalas. Šiemet dėl prestižinės taurės kovos ne tik šokėjų poros, bet ir komandos. Naktinio klubo lankytojai išvys įspūdingiausius konkurso dalyvių pasirodymus, praėjusių metų laureatų pasirodymus, kaip šokti salsą, pamokys profesionalūs treneriai.

Pirmasis „Baltic Salsa Show Cup“ čempionatas pirmą kartą surengtas praėjusiais metais. Nuo 24 val. publiką kaitins svečias iš Latvijos – DJ Alviss.

Kada – šeštadienį, nuo 21val.

Kiek – 30 litų, nuo 24 val. – 15 litų.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius