-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2011 01 14

Savaitgalio kodas: tarp meilės, electro ir gėlių

Šį savaitgalį klaipėdiečiai nenuobodžiaus namuose. Jie kviečiami susipažinti su laisvos meilės istorija, turės progą pašokti kartu su latvių eletroninės muzikos pažiba Ksenia Kamikaza, o pasinerti į kūrybinius klodus leis gėlių meno dirbtuvės.
Klubinėtojams muziką „užves“ Ksenia Kamikaza.
Klubinėtojams muziką „užves“ Ksenia Kamikaza. / Organizatorių nuotr.

„Laisvos meilės“ vakaras

Sausio 16-ąją, sekmadienį, uostamiesčio renginių salėje „Vakaris“ – „Laisvos meilės“ vakaras su Egle Jackaite ir Ramūnu Šimukausku. Šią nuotaikingą istoriją režisavo Arvydas Lebeliūnas. Pernai publikai pristatyta ir kaskart karštų žiūrovų ovacijų sulaukianti komedija pastatyta pagal Nobelio premijos laureato, garsaus italų dramaturgo Dario Fo pjesę „Laisvoji pora“.

Kartą vyras (akt. R.Šimukauskas) pasiūlė žmonai (akt. E.Jackaitė) gyventi santuokoje laisvos poros principu – be abipusių ištikimybės ir meilės įsipareigojimų. Mat jis manąs, kad tik taip galima išsaugoti sąžiningus ir ilgalaikius šeimyninius santykius. Tačiau susirasti meilužį, nusprendžia ir žmona. Didžiausios aistros užverda dėl nuodėmių, kurių herojai nesigaili. Spektaklyje dviejų žmonių atvirumo valandėlė pavirsta psichoterapijos seansu.

Kada – sekmadienį, durys atidaromos 19 val.

Kiek – bilietus galima įsigyti per BILIETAI LT sistemą, kaina – 43 Lt.

Naktinė latvės viešnagė  

Į Klaipėdos naktinį klubą „Kiwi“ vilios „Made in LV“ vakarėlis. Jame svečiuosis didžėja Ksenia Kamikaza iš Latvijos. Ji į uostamiestį atkeliauja šeštadienį.

Latvė vadinama moterimi su berlinietiška muzikos siela, kurios pagrindinis gyvenimo tikslas groti daug geros ir kokybiškos elektroninės muzikos. Geriausia 2007–2008 m. Latvijos didžėjė sugrįžta į „Kiwi“ tam, kad padovanotų Klaipėdai moteriškai pašėlusį vakarą.

Kada – šeštadienį, durys atidaromos nuo 22 val.

Kiek – įėjimas iki 23 val. pirmam 100 žmonių nemokamas, vėliau – 15 lt. Su „Kiwi“ VIP kortele įėjimas visą naktį – nemokamas.

Gėlių meno dirbtuvės

Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro Meno kiemo dirbtuvėse duris atveria floristikos studija „I. S. Deco gėlių dirbtuvės“. Visi besidomintys gėlėmis galės susipažinti su floristikos meno subtilybėmis.

Pirmasis užsiėmimas vyks sausio 15 d. (šeštadienį) 16 val., bus mokoma kurti siurprizą – Meilės pakuotę. Užsiėmimus ves grafikė ir floristė Ineta Sukackienė.

Kiekvieną mėnesį „I. S. Deco gėlių dirbtuvės“ pasiūlys kūrybinių užsiėmimų, kuriuose bus kuriama įvairiomis tematikomis iš įprastų medžiagų.

Kada – šeštadienį, 16 val.

Kiek – kaina yra 15 Lt. Išankstinė registracija galima elektroniniu paštu inetasu@gmail.com ir telefonu 8 614 78977.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius