Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 19

Scenoje atgims „Junior“

„Atrodo, kad aplinkiniai jaudinasi labiau nei aš pati“, – juokėsi vėl į sceną grįžtanti legendinės grupės „Junior“ lyderė Rosita Paulauskaitė. Drąsa bei išsišokimais kadaise garsėjusi klaipėdietė šiandien, po dešimties metų pertraukos, pradeda gastroles.
„Junior“ nariai (iš kairės) Mintarė, Rosita ir Andrius
„Junior“ nariai (iš kairės) Mintarė, Rosita ir Andrius / „Melodijos“ nuotr.
Temos: 1 „Junior“

Koncertu Šilutėje prasideda jungtinis scenos legendų turas, kuriame „Junior“ dalyvaus kartu su grupe „Pikaso“ ir buvusia „Mango“ trijulės nare Viktorija Perminaite.

Kaip „15min“ prasitarė Rosita, šiek tiek baimės prieš koncertus yra. Anot jos, kai Lietuvoje tokia sunki situacija, mažai muzikantų ryžtasi organizuoti koncertų turus.

Dainininkė vylėsi, kad bent jau blogi orai nepakiš kojos. „Ar būsiu tokia pasiutusi kaip anksčiau? Net nežinau. Manau, kad žmonės nesikeičia, tik laikui bėgant protingėja, įgauna daugiau patirties. Tačiau nėra taip, kad po dešimties metų ant scenos jausimės kaip linguojantys senoliai. Publikai tikrai bus ką pamatyti“, – tikino Rosita.

„Junior“ lyderė nemano, kad gerbėjų ratas po tiek metų bus išretėjęs. Pernai, kai grupės vadybininkai Gintaras ir Mindaugas Bendžiai organizavo kompanijos „Cactus“ dešimtmečio koncertą, į sceną išėjus „Junior“ nariams, salėje pakilo visi žmonės.

Nors šiuo metu Rosita dirba rinkodaros srityje bei augina greitai dvejų metukų sulauksiančią dukrytę, ji įsitikinusi, kad tai pavyks suderinti su gastrolėmis. „Sau pažadėjau, kad vakarais grįžusi namo nepulsiu toliau dirbti prie popierių, bet visą laiką skirsiu tik vaikui“, – pasakojo dainininkė.

Keli įspūdingi metai

Grupė „Junior“ susikūrė 1996-aisiais Klaipėdoje. Šis kolektyvas vienas iš pirmųjų Lietuvoje koncertuose pradėjo naudoti pirotechniką bei modernią apšvietimo techniką, kurti specialią scenografiją, dainininkų kostiumais rūpinosi profesionalūs dizaineriai. Iki 1999-ųjų gyvavusi „Junior” tapo pirmąja šalies popgrupe, kuri įrašė dainą su užsienio garsenybe – 1999-aisiais drauge su to meto „eurodance“ žvaigžde DJ Bobo išleido bendrą singlą „Stebuklų šalis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius