Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 27

Seimas nesumažino viceministrų skaičiaus

Seimas atmetė Vyriausybės siūlymą nuo 4 iki 3 sumažinti viceministrų skaičių. Taip pat projekte buvo numatoma, kad kitų ministro politinio (asmeninio) pasitikėjimo valstybės tarnautojų (ministro patarėjas (patarėjai), ministro atstovas spaudai ir kiti ministro politinio (asmeninio) pasitikėjimo valstybės tarnautojai) – negali būti daugiau negu keturi.
Vyriausybės rūmai
Vyriausybės rūmai / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Teiktu projektu buvo siūloma, kad ministro pirmininko politinio (asmeninio) pasitikėjimo valstybės tarnautojų (ministro pirmininko kancleris, ministro pirmininko kanclerio pirmasis pavaduotojas, ministro pirmininko tarnybos departamentų direktoriai, ministro pirmininko patarėjai, ministro pirmininko atstovas spaudai) ir kitų ministro pirmininko politinio (asmeninio) pasitikėjimo valstybės tarnautojų negalėtų būti daugiau negu vienuolika.

Projektui po pateikimo pritarė 26, prieš balsavo 5, susilaikė 45 Seimo nariai. Alternatyvaus balsavimo metu 28 Seimo nariai balsavo už tai, kad projektas būtų grąžintas tobulinimui, 36 Seimo nariai balsavo už tai, kad projektas būtų atmestas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius