Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 08 10

Seimo narys J.Liesys nuo praėjusių metų gruodžio nemoka už apgyvendinimą Seimo viešbutyje

Šalia Vilniaus esančiose Rūdiškėse namą turintis Seimo narys, Liberalų ir centro sąjungos atstovas Jonas Liesys nuo praėjusių metų gruodžio mėnesio nemoka už apgyvendinimą Seimo viešbutyje.
Seimo viešbutis
Seimo viešbutis / „Scanpix“ nuotr.

Nors nuo Vilniaus administracinės ribos Rūdiškės nutolusios mažiau nei 25 kilometrus, parlamentaras sako, kad kasdien važinėti iš namų į Seimą jam nepatogu, pranešė LNK žinios.

lrs.lt nuotr./Jonas Liesys
Jonas Liesys

„Dažnas važinėjimas. Ir blogi keliai būna, žinote, kaip žiemą būna. O posėdžiai kada vyko žiemą, irgi žinote. Dėl tokio intensyvaus, vėlyvo ir ankstyvo darbo teko pasirinkti“, – teigė J.Liesys.

Pagal Seimo statutą toliau nei per 25 kilometrus gyvenantys parlamentarai turi teisę į Seimo viešbutį. Gyvenimo jame išlaidos už šaltą ir karštą vandenį, dujas, šilumos energiją ir komunalines paslaugas kompensuojamos.

Turintys gyvenamąjį plotą Vilniuje ar arčiau nei per 25 kilometrus nuo jo už paslaugas turi mokėti patys, tačiau nuo gruodžio Seimo viešbutyje gyvenantis liberalcentristas už komunalines paslaugas nemoka iki šiol.

„Taip, jie skaičiuoja, aš sumokėsiu viską. Kanceliarija Seimo skaičiuoja ir aš sumokėsiu, kaip priklauso, kad mokesčių mokėtojai neišgyventų. (...) Nėra problemų, aš sumokėsiu“, – tikino Seimo narys.

Laikinai Seimo kanclerio pareigas einantis Gedeminas Aleksonis teigė, kad J.Liesio padėjėjas praeitą savaitę kreipėsi į Seimo Finansų departamentą ir paprašė, kad būtų suskaičiuotos sumos, kurias liberalcentristas turėtų sumokėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius