Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 17

Seimo pirmininkė I.Degutienė ragina baigti kalbas dėl Vyriausybės kaitos

Seimo pirmininkė Irena Degutienė sako esanti įsitikinusi, kad reikia baigti, anot jo nereikalingas diskusijas apie premjero ar visos Vyriausybės kaitą.
Seimo pirmininkė Irena Degutienė
Seimo pirmininkė Irena Degutienė / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Andriaus Kubiliaus vadovaujama Vyriausybė dirba stabiliai ir kartu su Seimu šiuo kriziniu laikotarpiu ieško visų įmanomų būdų, kurie padėtų Lietuvos žmonėms kuo greičiau įveikti šį ekonominį ir socialinį sunkmetį“, – I.Degutienė cituojama parlamento vadovės biuro išplatintame pranešime.

Pranešimas išplatintas reaguojant į žiniasklaidoje paskelbtą reportažą, kuriame parlamento vadovė neatmeta galimybės užimti premjero posto.

I.Degutienė tvirtina, jog reportažas grindžiamas iš pokalbio konteksto ištraukiamais atskirais sakiniais ar net jų dalimis.

Seimo pirmininkė sako įtarianti, jog Seimą su Vyriausybe siekiama sukiršinti sąmoningai. „Sutelktos Seimo ir Vyriausybės pastangos kovoti su įsisenėjusia korupcija ir kitomis Lietuvos gyvenimo negerovėmis labai nepatinka kai kurioms interesų grupėms, kurios ir siekia visomis įmanomomis priemonėmis sutrukdyti bendradarbiavimą tarp Seimo ir Vyriausybės“, – sako parlamento vadovas.Aišku, gyvenime niekada negali sakyti niekada...

LNK žinios penktadienį pranešė, jog Seimo pirmininkė I.Degutienė neatmeta galimybės užimti ministro pirmininko postą. Šiuo metu Vyriausybei vadovauja jos partijos kolega Andrius Kubilius.
„Aišku, gyvenime niekada negali sakyti niekada. Gali atsirasti visokios aplinkybės ir taip toliau, ir, kaip sakoma, tikrai šiandien dieną sakau, kad kiekvienas mes dirbame savo darbą“, – sakė I.Degutienė.

Ji tvirtino, kad šiuo metu „Vyriausybė dirba“, nors ir ne visada sėkmingai.
Seimo pirmininke I.Degutienė parlamentarų buvo išrinkta pernai rugsėjo 17–ąją. Ji pakeitė dėl galimų ryšių su nusikalstamo pasaulio atstovais kaltintą atstatydinusį Tautos prisikėlimo partijos lyderį Arūną Valinską. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius