Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 03

Sekmadienį ugniagesiams iš sniego teko traukti net 14 specialiųjų tarnybų automobilių

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą ugniagesiams gelbėtojams 48 kartus teko vykti į pagalbą sniego pusnyse užstrigusiems vairuotojams. Keturiolika kartų gelbėtojai iš sniego traukė specialiųjų tarnybų automobilius.
Sniegas Niujorke
Apsnigti automobiliai / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pasak ugniagesių, sekmadienį apie 6.18 val. Vilniuje, Zuikių g., buvo ištrauktas sniege užklimpęs greitosios pagalbos automobilis.

Apie 6.25 val. Pasvalio r., Pumpėnų seniūnijoje, Storiškių kaime, vykdamas pas ligonį užpustytame kelyje užklimpo medikų automobilis. Ugniagesiai jį nutempė iki pat ligonio namų, o vėliau medikus su ligoniu ištempė iki nuvalyto kelio.

Apie 11.17 val. Utenos r., Klovinių kaime, įklimpo vilkikas, jis trukdė eismui. Atvykus gelbėtojams vilkikas ištrauktas iš pusnies.

Apie 9. 56 val. Vilniaus r., Nemenčinės seniūnijoje, Kabelių kaime, ištrauktas sniege užklimpęs greitosios pagalbos automobilis.

Apie 9.16 val. dar vienas medikų automobilis iš sniego pusnies ištrauktas Panevėžio r., Dikonėlių kaime.

Apie 11.16 val. užklimpęs greitosios pagalbos automobilis iš sniego ištrauktas Trakų r., Petkėniškių kaime.

Dar vienam greitosios pagalbos automobiliui į pagalbą ugniagesiai skubėjo apie 12.05 val. Šį kartą medikai užklimpo Širvintų r., Alionių seniūnijoje, Pajuodžių kaime.

Apie 11.54 val. Rokiškio r., Jūžintų seniūnijoje, kelyje Jūžintai – Minkūnai užklimpo du lengvieji automobiliai, kuriuose buvo mažų vaikų. Iš sniego čia ištraukti automobiliai VW Passat ir Renault Laguna.

Apie 12.15 val. Rokiškyje, Stoties g., užklimpo bendrovės ,,Orlen Lietuva“ autocisterna. Ji irgi buvo ištraukta.

Apie 13.52 val. Pakruojo r., Pašvitinio seniūnijoje, Pamūšio kaime, pusnyje užklimpo Pakruojo policijos patrulinės tarnybos automobilis Mitsubishi L-200.

Apie 14.53 val. Biržų r., kelyje Vabalninkas-Ramongaliai, pusnyje įklimpo elektros tinklų budinčios brigados tarnybinis automobilis Mitsubishi L200. Automobilis ištrauktas iš pusnies.

Apie 14.48 val., Pasvalio r., Saločių seniūnijoje, Puškonių kaime, kelyje A-10, į griovį nuvažiavo vilkikas MAN TGA18440. Atkasus sniegą atjungtas akumuliatorius.

Apie 16.59 val. Jurbarko r., Šimkaičių seniūnijoje, Šimkaičių kaimo pabaigoje pusnyje užstrigo keleivinis autobusas. Jis ištrauktas ant nuvalytos kelio dangos.

Apie 18.34 val. Lazdijų r., dėl slidžios kelio dangos nuo kelio nuslydo automobilis Audi 100. Automobilyje buvo mažamečių vaikų. Automobilis ištrauktas ant kelio.

Apie 21.35 val. Molėtų r., Joniškio seniūnijoje, Binkūnų kaime, užklimpo policijos komisariato automobilis Mitsubishi Pajero L200. Jis ištrauktas iš sniego.

Apie 21.08 val. Kretingos r., Nausėdų kaime, greitosios pagalbos automobilis užklimpo sniege. Jis ištrauktas iš sniego.

Apie 23.48 val. Vilniuje, Versmių g., iš sniego pusnies ištrauktas užklimpęs policijos automobilis.

Apie 0.30 val. Skuodo r., Aleksandrijos seniūnijoje, Klauseikių kaime, greitosios pagalbos automobilis negalėjo privažiuoti prie ligonio. Į pagalbą buvo išsiųsta Ylakių ugniagesių komandos technika, tačiau ir ji užklimpo ant nenuvalyto kelio.

Į įvykio vietą buvo išsiųsti Skuodo gelbėtojai. Jis ištraukė Ylakių ugniagesių automobilį ir pėsčiomis atvedė ligonę iki medikų mašinos. Gaisrinės mašinos iki ligonės namų irgi negalėjo privažiuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius