-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 15

Senamiesčio kiemelyje dainuojamąją poeziją lydės fotografija

Trečiadienį Ryšių istorijos muziejaus kiemelyje vyksiantis trečiasis „Senamiesčio žiogo“ koncertas bus itin gausus dalyvių. Ant scenos lips dviejų kartų bardai, o kiemelio erdvę užpildys nuotraukų paroda.
Koncerte dainuos ir K.Smoriginas.
Koncerte dainuos ir K.Smoriginas. / Organizatorių nuotr.
Temos: 2 Poezija Fotografija

Teatro ir kino aktorius, režisierius bei bardas – visi šie apibūdinimai tinka pristatant Kostą Smoriginą. Ne kartą Kaune koncertavęs senosios kartos bardas visada sulaukdavo publikos simpatijų. Ar pasiseks pavergti kauniečių širdis šįkart, dar nežinia. Mat „Senamiesčio žiogo“ koncerte scena jam teks dalintis kartu su jaunosios kartos dainiais – Ieva Narkute ir Gintare bei Marijumi Liakais. Gerbėjų mylima I.Narkutė Kauno publikos nežada stebinti. „Intymumas ir trapumas – svarbiausios ir nekeičiamos mano muzikos dalys“, – sakė atlikėja. Trečiadienio koncerte pasirodys ir debiutantai – brolis ir sesuo Gintarė bei Marijus Liakai. 2007 metais pradėję dalyvauti dainuojamosios poezijos konkursuose ir koncertuose, atlikėjai vis dar ieško tikrojo savo skambesio, tačiau palankių gerbėjų įvertinimų jau sulaukė.

Koncertinę renginio dalį papildys paroda. Joje savo fotografijas pristatys lietuvis ir ukrainietė – Nerijus Jankauskas bei Jevgenija Arakielian. Nerijus yra jaunimo savanoriškos veiklos centro „Deineta“ projektų vadovas ir dirba su ES programa „Veiklus jaunimas“. Jevgenija į Lietuvą atvyko per šios programos dalį – Europos savanorių tarnybą. Abu fotografai neslepia, kad yra tik mėgėjai. Nuotraukas jie kuria senesnio modelio fotoaparatais, tokiais kaip „Zenit“ ir „Smena“. Specialiai „Senamiesčio žiogui“ sukurtoje parodoje pagrindinis objektas – šypsenos.

Trečiojo „Senamiesčio žiogo“ koncerto pradžia 19 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius