Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 20

Sergamumas peršalimo ligomis Klaipėdos apskrityje vis mažėja

Gruodžio 13–19 dienomis sergamumas peršalimo ligomis Klaipėdos apskrityje vėl sumažėjo. Klaipėdos visuomenės sveikatos centro duomenimis, sumažėjimas buvo pastebimas ir užpraėjusią savaitę.
Į talką susirinko apie 30 klaipėdiečių.
Žiema Klaipėdoje / J.Andriejauskaitės nuotr.

Sergamumo gripu ir ūminėmis viršutinių kvėpavimo takų infekcijomis rodiklis praėjusią savaitę, palyginti su prieš tai buvusia, sumažėjo nuo 50 iki 46 žmonių 10 tūkst. gyventojų. Gripu susirgo 12 suaugusiųjų ir 10 vaikų. Vaikų iki 17 metų amžiaus sergamumas gripu ir ūminėmis viršutinių kvėpavimo takų infekcijomis sudarė 78,6 proc.

Didžiausias sergamumas buvo registruojamas Klaipėdos rajone – 67,7 žmogaus 10 tūkst. gyventojų. Mažiausiai sirgo Neringoje – iš 10 tūkst. 16 asmenų.
 

Klaipėdos apskrityje praėjusią savaitę sergamumo gripu ir ūminėmis viršutinių kvėpavimo takų infekcijomis rodiklis buvo mažesnis už praėjusių metų to paties laikotarpio sergamumo rodiklį, kuris siekė 79,3 atvejo 10 tūkst. gyventojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius