Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 23

Sergantį prezidentą A.Brazauską guodžia kaimynai

Sunkios ligos kamuojamas kadenciją baigęs prezidentas Algirdas Brazauskas jaučia ne tik artimųjų rūpestį. Nuoširdaus dėmesio jam negaili ir pirmieji šalies asmenys, gyvenantys visai šalia.
A.Brazauskas
A.Brazauskas / „Scanpix“ nuotr.

77 metų Socialdemokratų partijos garbės pirmininką A.Brazauską Turniškių rajone, kuriame gyvena ir D.Grybauskaitė, V.Adamkus bei A.Kubilius, dažniausiai lanko bičiuliai, partijos kolegos, kartkartėmis pasikalbėti užsuka artimiausi kaimynai. Daugiau apie tai rašo „Lietuvos žinios“.

Sveikatos būklė nesikeičia

Anot A.Brazausko sutuoktinės Kristinos Brazauskienės, vyro sveikatos būklė beveik tokia pati, kaip ir prieš pustrečio mėnesio grįžus iš Santariškių klinikų. „Tačiau jau išvažiuojame į lauką, pasidairome, kas vyksta šalia namų. Ir šiandien buvome, bet trumpai – šaltoka“, – sakė laikraščiui K.Brazauskienė.

Kol kas A.Brazauskas dar nevaikščioja, judėti jam padeda specialus vežimėlis. Didžiausias Algirdo ir Kristinos noras – atsistoti ant kojų.

Domisi aktualijomis

Pasak ponios Kristinos, A.Brazauskas domisi krašto gyvenimo aktualijomis. Prezidentas, kaip ir anksčiau, keliasi anksti, išgeria kavos, pusryčiauja, pažiūri televizorių, paskaito kai kuriuos laikraščius. Sergantį A.Brazauską labai sukrėtė lenkų tautos tragedija. Juo labiau kad A.Brazauskas gerai pažinojo Lenkijos prezidentą Lechą Kaczynskį ir kitus politikus. Politikas, negalintis laisvai judėti, nusprendė išsiųsti užuojautos telegramą.

K.Brazauskienė sakė, kad A.Brazauskas toliau vartoja Izraelio medikų skirtus vaistus. Tačiau pakartotinė kelionė į šią šalį per sunki sergančiam prezidentui. O važiuoti tikrintis į Santariškių klinikas, esą kol kas nėra jokio reikalo, nes Brazauskai ir namuose jaučia medikų paramą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius