-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 24

Serialas „Moterų alėja“ įtrauks Kauną ir kauniečius

Liko mažiau nei mėnuo iki Kaune užvirsiančio naujojo serialo „Moterų alėja“ filmavimo. Pagrindinius herojus įkūnysiančius aktorius atsirinkę kūrėjai jų asmenybes žada atskleisti kitą savaitę.
Rolandas Skaisgirys
Rolandas Skaisgirys / Valdo Kopūsto/„Scanpix“ nuotr.

Galutinis aktorių sąrašas bus paskelbtas po kito antradienio“, – buvo lakoniškas serialo prodiuseris Rolandas Skaisgirys. Teigiama, kad iš viso seriale filmuosis keliasdešimt Kauno aktorių.

„Bandymuose dalyvavo daug aktorių iš įvairių Kauno teatrų. Tarp jų ir aš – juk esu sakęs, kad nenoriu pamiršti vaidybos, norėčiau filmuotis. Tačiau ar patekau, nežinau. Dėl kitų dramos teatro aktorių, kurie vaidins seriale, turiu žodinius patvirtinimus, todėl taip pat nenoriu skelbti pavardžių“, – išsisukinėjo Kauno valstybinio dramos teatro vadovas Egidijus Stancikas.

Serialas, kurio darbinis pavadinimas – „Moterų alėja“, bus pradėtas filmuoti antroje balandžio pusėje, darbas truks iki rugpjūčio. Planuojama, kad Kauną, kaip judrų, besikeičiantį, jaunatvišką miestą, reprezentuosiantį televizijos serialą sudarys 80 serijų. Netrukus turėtų paaiškėti, kuris televizijos kanalas serialą rodys. Manoma, kad pirmąsias serijas žiūrovai išvys rugsėjį.

Serialas bus filmuojamas įvairiose Kauno vietose, pavyzdžiui, Laisvės alėjoje, senamiestyje, Lietuvos zoologijos sode, Pažaislio vienuolyne, taip pat Kauno dramos teatre. „Vienas iš serialo herojų – menininkas, todėl filmavimo grupė turėtų užklysti ir čia“, – sakė E.Stancikas.

Bus ir įžymybių

Serialo kūrėjai žada, kad epizodinius vaidmenis seriale kurs ne tik teatro ar kino profesionalai, bet ir įvairūs kitų profesijų kauniečiai – politikai, šviesuoliai, sportininkai bei šou pasaulio atstovai. Vienas pirmųjų apie savo dalyvavimą seriale „Moterų alėja“ pranešė restorano „Legenda“ savininkas, buvęs televizijos laidų vedėjas ir dalyvis Gediminas Juodeika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius