Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 10 06

Šeštadienį Palangoje šurmuliuos Turgaus šventė

Šeštadienį Palangos turgavietėje bei šalia esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje vyks Turgaus šventė, skirta Pasaulinei maisto dienai.
Pernykštės bulvių maišo nešimo rungties nugalėtojas.
Pernykštės bulvių maišo nešimo rungties nugalėtojas. / I.Ozturhan/15min.lt nuotr.
Temos: 1 Turgus

Šventėje dalyvaus folkloro ansamblis „Mėguva“, visų susirinkusiųjų lauks gera muzika, didelės nuolaidos, gardūs užkandžiai, gėrimai, įvairios atrakcijos ir prizai. Turgavietės lankytojai bus vaišinami žuviene.

„Tikimės, kad šventė bus linksma. Jau dabar galimybe joje dalyvauti domisi daug prekybininkų, liaudies meistrų, ūkininkų, maisto perdirbėjų, tad tikėtina, jog Turgaus šventės svečiai šeštadienį turės galimybę įsigyti gaminių, kuriais paprastą dieną turguje neprekiaujama“, – sakė vienas iš šventės organizatorių Eimutis Židanavičius.

Turgaus šventės dalyviai bus kviečiami išbandyti savo jėgas įvairiose „kaimiškose“ rungtyse, kurių nugalėtojų lauks prizai. Taip pat šiemet bus pasiūlyta naujovė – balandžių turgus-paroda, kuri, tikimasi, privilios miestiečius.

Norintieji ne tik pramogauti, bet ir apsipirkti, taip pat neliks nuvilti – renginių vedėjas nuolat skelbs, kur ir kokios nuolaidos taikomos produkcijai.

„Manau, kad nauda apsilankymo šventėje bus neabejotina – bus linksma bei galima įsigyti įvairių prekių, kai kurias iš jų – pigiau nei paprastą dieną“, – kalbėjo E. Židanavičius. 

Visai šeimai skirta Turgaus šventė Palangoje organizuojama jau antrus metus. „Pirmasis blynas“ neprisvilo – pernai sulaukėme daug prekybininkų ir šventės svečių. Tikimės, kad šiemet pramogautojų priviliosime dar daugiau, o kitąmet planuojame renginius perkelti į suremontuotą pėsčiųjų Senojo turgaus gatvę“, – sakė E.Židanavičius. 

Turgaus šventės programa:

9 val. – šventės atidarymas.
10 val. – dvikovos su šiaudų maišais.
11 val. – bėgimo su bulvių maišu varžybos.
12 val. – kalakuto laikymo varžybos.
13 val. – kiaušinių mėtymo į taikinį čempionatas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius