Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 02

Šiaulių universitetas skelbia rektoriaus rinkimus

Naujoji universiteto taryba, patvirtinusi Rektoriaus rinkimų tvarkos aprašo projektą, skelbia viešą konkursą rektoriaus pareigoms užimti. Rinkimai organizuojami ir vykdomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos mokslo ir studijų įstatymu ir Šiaulių universiteto statutu.
Šiaulių universitetas
Šiaulių universitetas / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Pagal Rektoriaus rinkimų tvarkos aprašą, asmuo, pretenduojantis penkerius metus eiti rektoriaus pareigas, turi turėti mokslo laipsnį arba būti pripažintas menininkas, turėti pedagoginės ir vadybinės patirties.

Pretendentai nuo liepos 3 iki rugpjūčio 4 dienos privalo pateikti dokumentus.

Pretendentai nuo liepos 3 iki rugpjūčio 4 dienos privalo pateikti dokumentus, įrodančius suteiktą mokslo laipsnį ar pripažintą menininko statusą, pedagoginę ir vadybinę patirtį.

Taip pat savo gyvenimo aprašymą ir savo suformuluotą Šiaulių universiteto viziją ir veiklos bei vadovavimo gaires ne trumpesniam kaip penkerių metų laikotarpiui, kuriose pagrindžiama universiteto misija, universiteto vertybės, motyvacija rūpintis universiteto veiklos kokybe, žinios, patirtis ir gebėjimai, reikalingi eiti rektoriaus pareigas.

Vokai su pretendentų dokumentais bus atplėšti tarybos posėdžio metu rugpjūčio 8 d. Rugpjūčio 13 d. kandidatų sąrašą svarstys Šiaulių universiteto senatas, kuris teiks tarybai siūlymus dėl kandidatų tinkamumo eiti rektoriaus pareigas.

Iki šiol Šiaulių universitetui vadovavo laikinasis rektorius prof. dr. Donatas Jurgaitis. Planuojama naujus mokslo metus Šiaulių universitete pasitikti jau patvirtinus naują rektorių. Su viešo konkurso skelbimu, Šiaulių universiteto statutu, Rektoriaus rinkimų tvarkos aprašu ir kita dominančia informacija galima susipažinti Šiaulių universiteto tinklalapyje www.su.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius